Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför IFK Lidingö - FC Stockholm
tis 2020-09-08 | Eddy Sjöberg

För tre dagar sedan spelade FC seriematch, nu är vilan över och dags att ladda om för match igen. Det är dags för semifinal av Stockholms Cup och återigen åker FC över Lidingöbron för att spela mot IFK Lidingö på Lidingövallen.

Det är ett tag sedan FC kvalificerade sig vidare till semifinal i Stockholms Cup. Det var innan sommaruppehållet som FC vann med 6-3 på bortaplan mot Storskogens SK efter ett 0-3 underläge där Storskogen förvaltade alla sina tre bonusstraffar.

Kvällens motståndare är seriekollegan IFK Lidingö som vi mötte i seriespelet för 16 dagar sedan. En nervkittlande och målrik tillställning som FC till slut vann med 4-2. FC ledde 2-0 i halvtid, Lidingö kvitterade till 2-2 och sedan gjorde FC två mål samt avgjorde matchen.

IFK Lidingö tog sig till semifinal genom att slå Karlbergs BK med hela 5-0 i kvartsfinalen.

Vinnaren i dagens match spelar finalen på Kristinebergs IP mot antingen Tyresö FF (div 2) eller Rågsveds IF (div 3). Den andra semifinalen mellan tidigare nämnda lag spelas imorgon.


Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Johannes Ström

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Naramsin Akdemir
Mårten Nordbeck [K]
Tobias Waldenström Soldati
Alex Douglas
Hjörvar Sigurgeirsson
Pedram Talebi

Mittfältare/Forwards
Hampus Wulff
Marcus Mikhail
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Joel Matikka
Pontus Hesselheim


Matchinfo:
IFK Lidingö - FC Stockholm

Datum: 8:e september
Tid: 20.15
Arena: Lidingövallen
Vad: Division II Norra Svealand


Följ matchen via appen ForzaFootball där vi liverapporterar resultat.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss