Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Målvakten San Mustafa är klar för FC Stockholm!
ons 2020-09-09 | Simon Brännström

San Mustafa är klar för FC Stockholm! San ansluter från AIKs U-19. I San får vi en välskolad målvakt. San som har spelat i klubbar som Aspudden Tellus och Älvsjö AIK, kommer som sagt senast från AIKs U-19 lag.

Sportchef Stefan Elfver är nöjd med att få in San i laget.

"När vår målvakt David Mikhail skadade sig sökte vi efter en till målvakt som kan stärka oss bakåt. Någon som kan konkurrera med Simon och Johannes. För vi behöver konkurrensen och bredden i laget.
När Sans namn kom upp tvekade vi aldrig, en ung spelare med framtiden för sig.
En ambitiös och bra skolad målvakt med en bra längd för att vara målvakt.

Jag vill rikta ett stort tack till AIK för en smidigt skött övergång!"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss