Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Matchsponsor: Bosatt Fastighetsförmedling
tors 2020-09-10 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med lördagens hemmamatch mot Enskede IK är en ny fin sponsorpartner inför denna säsong, nämligen mäklarföretaget Bosatt Fastighetsförmedling.

Både Bosatt och FC har sitt säte på Kungsholmen, vilket gör att samarbetet är lokalt förankrat och bådas målsättning är att bygga varumärke tillsammans. Om du som FC-supporter väljer att sälja din bostad med Bosatt, då går en del av mäklararvodet direkt till FC Stockholm, på så sätt kan du indirekt sponsra FC, samtidigt som du säljer din bostad med en vass och kompetent fastighetsmäklare.

Nyfiken på att sälja din bostad och samtidigt stötta FC?
- Läs mer här www.bosatt.se/fcstockholm

Om du börjat gå i tankarna på att börja träffa mäklare för att du/ni leker med tanken att sälja er bostad, ge Bosatt Fastighetsförmedling en chans och jämför med andra mäklare för att säkerställa det bästa valet av mäklare.

Inför lördagens match hann vi byta några ord med Simon Linged som är fastighetsmäklare och ägare hos Bosatt Fastighetsförmedling.

Berätta lite kort om vilka Bosatt är och vad ni gör för något?
- Vi är mäklare och förmedlar alla typer av bostäder i Storstockholm.

Hur kommer det sig att ni valde att gå in som sponsor för FC Stockholm inför säsongen 2020?
- En fin möjlighet att stötta ett lag som går sin egna väg för att nå sina högt ställda mål. Med vårt kontor på Nordenflychtsvägen så känns den geografiska kopplingen också helt rätt.

Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Division 2 Norra Svealand summeras detta år?
- Tabellen ljuger aldrig och FC har under många år visat att man har vad som krävs för att klättra i seriesystemet, så självklart hoppas vi på det även säsongen 2020.

Hur slutar helgens match mot Enskede IK på Krillan, vad tippar du för resultat? Det viktigaste är 3 poäng men visst vore det skönt att knappa in målskillnaden mot Karlberg. Så jag hoppas på 4-0.


Tack för det Simon, vi ses på lördag!
Avspark kl. 14:00 på Krillan.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss