Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Matchsponsor: Bosatt Fastighetsförmedling
tors 2020-09-10 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med lördagens hemmamatch mot Enskede IK är en ny fin sponsorpartner inför denna säsong, nämligen mäklarföretaget Bosatt Fastighetsförmedling.

Både Bosatt och FC har sitt säte på Kungsholmen, vilket gör att samarbetet är lokalt förankrat och bådas målsättning är att bygga varumärke tillsammans. Om du som FC-supporter väljer att sälja din bostad med Bosatt, då går en del av mäklararvodet direkt till FC Stockholm, på så sätt kan du indirekt sponsra FC, samtidigt som du säljer din bostad med en vass och kompetent fastighetsmäklare.

Nyfiken på att sälja din bostad och samtidigt stötta FC?
- Läs mer här www.bosatt.se/fcstockholm

Om du börjat gå i tankarna på att börja träffa mäklare för att du/ni leker med tanken att sälja er bostad, ge Bosatt Fastighetsförmedling en chans och jämför med andra mäklare för att säkerställa det bästa valet av mäklare.

Inför lördagens match hann vi byta några ord med Simon Linged som är fastighetsmäklare och ägare hos Bosatt Fastighetsförmedling.

Berätta lite kort om vilka Bosatt är och vad ni gör för något?
- Vi är mäklare och förmedlar alla typer av bostäder i Storstockholm.

Hur kommer det sig att ni valde att gå in som sponsor för FC Stockholm inför säsongen 2020?
- En fin möjlighet att stötta ett lag som går sin egna väg för att nå sina högt ställda mål. Med vårt kontor på Nordenflychtsvägen så känns den geografiska kopplingen också helt rätt.

Var tippar du att FC hamnar i tabellen när Division 2 Norra Svealand summeras detta år?
- Tabellen ljuger aldrig och FC har under många år visat att man har vad som krävs för att klättra i seriesystemet, så självklart hoppas vi på det även säsongen 2020.

Hur slutar helgens match mot Enskede IK på Krillan, vad tippar du för resultat? Det viktigaste är 3 poäng men visst vore det skönt att knappa in målskillnaden mot Karlberg. Så jag hoppas på 4-0.


Tack för det Simon, vi ses på lördag!
Avspark kl. 14:00 på Krillan.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS