Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Enskede IK
tors 2020-09-10 | Eddy Sjöberg

Tredje matchen inom loppet av sju dagar ska avverkas. Det är dags för hemmafajt igen på Krillans höstfina gräsmatta då FC tar emot Enskede IK. Viktig match för FC i toppstriden då man ligger på samma poäng som Karlberg som leder serien på 3+ målskillnad. Tätt bakom med 1 poäng ifrån ligger ESK och Hudiksvall.

I tisdags spelade FC semifinal mot IFK Lidingö, en match som FC vann komfortabelt med 2-0 och är klara för final i Stockholms Cup. Igår blev det klart med vilket motstånd som väntar i finalen, nämligen välbekanta Tyresö FF som huserar i Division II Södra Svealand. Tyresö tog sig vidare genom att besegra Rågsveds IF på straffar efter att det stått 2-2 i fulltid.

Chefstränaren Johan Mjällby efter senaste matchen:
- Underbart bra laginsats stod FC för vid när vi blev klara för cupfinal i Sthlm Cup. Matchplanen följdes perfekt och det var full kontroll över 90 min. Alla spelare ska ha stort beröm och just nu agerar truppen kollektivt på topp. De små justeringar jag tänkt på under en tid har fallit väl ut och förhoppningsvis kan vi i ledarstaben förfina och utveckla laget än mer. Med mycket skador har vi mentalt blivit starkare, precis som förra våren, dock med något bättre kvalitet just nu. Nu laddar vi om inför helgens seriematch vs Enskede med målsättningen att hitta en bättre ”hemmaform". Dock med tanke på sista två fina laginsatserna bör självförtroendet vara på topp och jag är oerhört nöjd med spelarna.

Återigen ska FC ladda om batterierna och fokusera på en ny utmaning, nämligen seriematch mot Enskede IK. Till denna match beräknas några spelare som stod över tisdagens match att vara tillbaka i truppen, vilket ger extra krydda då FC är i behov av en bred och stark trupp inför kommande matcher som ska avverkas i de tre tävlingar som man ska delta inom.

Lördagens motståndare Enskede IK är ett lag som FC mött tidigare i år på Krillan, dock i Stockholms Cup. En match som FC vann 6-5 efter straffläggning.
Enskede IK ligger för närvarande på en nionde plats i tabellen med 7 poäng. Det är ett starkt EIK som kommer till Krillan då laget i sin senaste seriematch vann mot Österåker med stabila 5-2, vilket lär ha skapat en skön känsla inför fortsatta säsongen.

Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Johannes Ström

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Naramsin Akdemir
Mårten Nordbeck [K]
Tobias Waldenström Soldati
Hjörvar Sigurgeirsson
Pedram Talebi

Mittfältare/Forwards
Hampus Wulff
Marcus Mikhail
Linus Mattsson
Adrian Hamidi
Ricardo Gray
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Marcus Nobell
Joel Matikka
Pontus Hesselheim


Matchinfo:
FC Stockholm - Enskede IK

Datum: 12:e september
Tid: 14:00
Arena: Kristinebergs IP
Vad: Division II Norra Svealand
Matchsponsor: Bosatt Fastighetsförmedling


Vi kommer ta emot publik till matchen på Krillan, dock följer vi FHM:s nuvarande restriktioner om maxantal på 50 st personer. Inträdet kostar 70 kr och betalas i biljettluckan.

Om du inte har möjlighet att ta dig till Krillan, oroa dig inte, matchen kommer livesändas på play.staylive.se/fcstockholm.
Klickar du fliken "FC LIVE" här på hemsidan så kommer du direkt till sändningen.

Följ matchen via appen ForzaFootball där vi liverapporterar resultat.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 6 feb 14:00
IFK Haninge
Träningsmatch
Torvalla IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss