Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Enköpings SK
fre 2020-09-18 | Eddy Sjöberg

Fem omgångar kvar av seriespelet och det börjar bli ett tight getingbo i toppen av Division 2 Norra Svealand. Imorgon ställs FC mot Enköpings SK som ligger en poäng bakom på fjärde plats. Det blir en tuff och spännande höstmatch som går av stapeln på fina Krillan.

Förra helgen bröts FC:s förlustfria svit för året när Enskede IK var på besök och vann till slut matchen med 1-2. En match som såklart sved att förlora då FC hade chansen att gå upp i ensam serieledning vid vinst, nu ligger FC istället på en tredje plats, två poäng bakom Hudiksvall och en poäng bakom Karlbergs BK. Två lag som står på spelschemat på bortaplan kommande helger.

Morgondagens motståndare Enköpings SK ligger i dagsläget på en fjärdeplats i tabellen, en poäng bakom FC Stockholm. ESK har hittills radat upp 5 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster. I sin senaste match så förlorade ESK med 0-1 mot GUSK i "Upplandsderbyt". Rolig kuriosa inför imorgon är att ESK är FC-spelaren Joel Rajalaksos moderklubb där han gjorde a-lagsdebut som 16-åring i Division 1.

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Simon Röse

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Pontus Hesselheim
Naramsin Akdemir
Alex Douglas
Tobias Waldenström Soldati
Hjörvar Sigurgeirsson
Pedram Talebi


Mittfältare/Forwards
Mani Tourang [K]
Mårten Nordbeck
Hampus Wulff
Marcus Mikhail
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Marcus Nobell
Joel Rajalakso


Matchinfo:
FC Stockholm - Enköpings SK

Datum: 19:e september
Tid: 14:00
Arena: Kristinebergs IP
Vad: Division II Norra Svealand
Matchsponsor: Benjis Kungsholmen


Vi kommer ta emot publik till matchen på Krillan, dock följer vi FHM:s nuvarande restriktioner om maxantal på 50 st personer. Inträdet kostar 70 kr och betalas i biljettluckan.

Om du inte har möjlighet att ta dig till Krillan, oroa dig inte, matchen kommer livesändas på play.staylive.se/fcstockholm.
Klickar du fliken "FC LIVE" här på hemsidan så kommer du direkt till sändningen.

Följ matchen via appen ForzaFootball där vi liverapporterar resultat.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss