Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför Kungsholmenderbyt mellan FC och KB
lör 2020-09-26 | Eddy Sjöberg

Idag är dagen med stort D. Det är dags för "Derby Della Kungsholmen" mellan FC och Karlbergs BK på Stadshagens IP. Ett historiskt första derby på denna nivå mellan två klubbar från Kungsholmen. Och i potten ligger otroligt viktiga poäng för båda lagen.

Säsongen börjar lida mot sitt slut och det är endast fyra matcher kvar av säsongen. FC påbörjar idag "Hell week" då man inom loppet av 7 dagar ska möta KB, Degerfors och Hudiksvall. Först ut är ingen mindre än våra grannar, Karlbergs BK (KB) som vi möter idag på vårt andra hem: Stadshagens IP.

KB ligger tvåa i tabellen på kvalplats, en poäng efter ledande Hudiksvall. FC har gått från obesegrade till att förlora de två senaste matcherna och för att vi ska ha chansen att ens kunna drömma om avancemang så krävs en seger i dagens derby. Samtidigt som KB också behöver vinna för att befästa sin plats i toppen. Med andra ord väntar ett hett Kungsholmenderby på Stadshagens IP där två lag desperat behöver jaga tre pinnar.

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Simon Röse

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Pontus Hesselheim
Naramsin Akdemir
Alex Douglas
Mårten Nordbeck
Pedram Talebi


Mittfältare/Forwards
Johan Edeland
Ricardo Gray
Mani Tourang [K]
Marcus Mikhail
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Marcus Nobell
Joel Rajalakso
Joel Matikka


Matchinfo:
FC Stockholm

Datum: 26:e september
Tid: 14:00
Arena: Stadshagens IP
Vad: Division II Norra Svealand


Vill du se matchen?
- KB livesänder matchen hos https://solidsport.com/karlbergs-bollklubb

Följ matchen via appen ForzaFootball där vi liverapporterar resultat.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss