Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför Hudiksvall FF - FC Stockholm
fre 2020-10-02 | Eddy Sjöberg

Det står tre matcher kvar innan seriespelet 2020 är över. FC är tvingade att vinna på bortaplan mot serieledande Hudiksvall FF för att ens ha en liten realistisk att nå kvalplats. Samtidigt som man behöver ha resultaten i övriga matcher med sig. Matchen livesänds på www.helahalsingland.se/livesport

"Hell week" börjar gå mot sitt slut och match 3 av 3 under senaste sju dagarna ska avverkas och för motståndet står ingen mindre än serieledarna Hudiksvall som imponerat under säsongen. I onsdags spelade FC mot Degerfors IF i Svenska Cupen på Stadshagens IP, en match där FC imponerade och skakade om serieledarna av Superettan då slutresultat blev 1-1 och matchen gick till förlängning, där FC var 3 minuter från straffläggningsdramatik. Om FC under morgondagen kan visa upp samma inställning och spelskicklighet som i senaste matchen mot Degerfors så ser det mycket lovande ut då det är ett formstarkt och duktigt lag som vi möter på Glysis Sparbanken Arena.
ll
Morgondagens motståndare Hudiksvalls FF leder serien på 25 inspelade poäng, 3 poäng framför Karlberg (2:a) och Enköpings SK (3:a) samt 7 poäng före FC som ligger på en fjärde plats för tillfället. Hudiksvall är ett tufft lag att möta på deras egna hemmaborg Glysis Sparbanken Arena där de tagit 13 av 15 poäng. I sin senaste seriematch förra helgen vann Hudik med 3-1 på bortaplan mot Skiljebo SK.

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Simon Röse

Försvarare:
Tobias Waldenström Soldati
Pontus Hesselheim
Naramsin Akdemir
Alex Douglas
Hjörvar Sigurgeirsson
Pedram Talebi

Mittfältare/Forwards
Johan Edeland
Linus Mattsson (Lån från Akropolis IF)
Hampus Wulff
Mani Tourang [K]
Marcus Mikhail
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Joel Rajalakso
Joel Matikka


Matchinfo:
Hudiksvall FF- FC Stockholm

Datum: 3:e Oktober
Tid: 14:00
Arena: Glysis Sparbanken Arena
Vad: Division II Norra Svealand


Vill du se matchen på TV, telefonen eller datorn?
- Tidningen Hela Hälsingland sänder matchen på deras webbsida: https://www.helahalsingland.se/livesport

Matchen går även att följa via liverapporteringsappen Forza Football.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss