Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Skiljebo SK
fre 2020-10-09 | Eddy Sjöberg

Imorgon är de hemmamatch för FC, årets sista hemmamatch i serien, dock spelas matchen på Essinge IP och INTE på Krillan. Motståndare som kommer på besök är Skiljebo SK från Västerås. Matchen livesänds även av www.vlt.se/livesport. Avspark är kl. 15.00.

Årets sista hemmamatch i serien spelas imorgon på Essinge IP och avspark är kl. 15.00. Anledningen till att matchen flyttats till Essinge IP är för att Stockholm Stads Idrottsförvaltning tagit beslut om att stänga planen helt då de anser att den inte är i spelbart skick.

FC Stockholm spelade förra helgen mot serieledande Hudiksvalls FF. Matchen slutade 2-2 efter att HuFF hämtat upp en FC-ledning på 2-0 och i 55 minuter var FC väldigt bra spelmässigt och hade spelarövertaget. Sedan föll FC tillbaka och HuFF tryckte på, serieledarna förvaltade sina chanser och FC fick åka hem med en poäng i bagaget.

Eftersom morgondagens motståndare Skiljebo SK vann komfortabelt med 4-1 mot Fanna BK i förra omgången så innebar det att Västeråslaget seglade om FC i tabellen. FC ligger just nu 6:a, två poäng bakom Skiljebo SK och tre poäng från kvalplatsen som erhålls av Karlbergs BK. Som sagt, det är ett getingbo från plats 2 till 7 då det endast skiljer tre poäng där emellan.

Imorgon förväntas det bli en tuff fajt då båda lagen vill vinna för att vara med i striden om kvalplatsen inför sista omgången som spelas den 18/10 då allt avgörs.

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Simon Röse

Försvarare:
Pontus Hesselheim
Naramsin Akdemir
Alex Douglas
Sebastian Ludzik

Mittfältare/Forwards
Johan Edeland
Marcus Mikhail
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Joel Rajalakso
Joel Matikka
Filip Lindmark
Marcus Nobell


Matchinfo:
FC Stockholm

Datum: 10:e Oktober
Tid: 15:00
Arena: Essinge IP
Vad: Division II Norra Svealand


Vill du se matchen på TV, telefonen eller datorn istället för på plats?
- Tidningen Hela Hälsingland sänder matchen på deras webbsida: www.vlt.se/livesport

Matchen går även att följa via liverapporteringsappen Forza Football.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss