Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför Kvarnsvedens IK - FC Stockholm
fre 2020-10-16 | Eddy Sjöberg

På söndag åker FC till Borlängetrakterna för att möta Kvarnsvedens IK på bortaplan. Det blir årets sista seriematch för säsongen. Årets sista höjdpunkt blir därefter final av Stockholms Cup mot Tyresö FF på Stockholm Stadion, därav att denna match är viktig för att slipa på formen till dess.

Då FC förlorade senaste seriematchen mot Skiljebo SK med 3-0 så är FC numera borträknade ur striden om kvalplatsen uppåt. Matchen är dock betydelsefull tabellens utgång i de lägre skiktet då Kvarnsvedens IK spelar om viktiga poäng för att hålla sig kvar i serien och undvika kval eller nedflyttningsplats. Det är Kungsängens IF, Fanna BK och Fagersta Södra IK som tillsammans med Kvarnsvedens IK som gör upp om vilket lag som fortsättningsvis spelar i division 2 och vilka som åker ur eller får kvala för att hålla sig kvar.

Då FC fick en del kort tilldelade i senaste matchen så kommer en del spelare att saknas pga. avstängningar.


Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström

Försvarare:
Pontus Hesselheim
Hjörvar Sigurgeirsson
Alex Douglas
Hampus Wulff

Mittfältare/Forwards
Johan Edeland
Marcus Mikhail
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Joel Rajalakso
Marcus Nobell
Mani Tourang [K]
Linus Mattsson


Matchinfo:
Kvarnsvedens IK - FC Stockholm

Datum: 18:e Oktober
Tid: 14:00
Arena: Ljungbergsplanen
Vad: Division II Norra Svealand


Matchen går även att följa via liverapporteringsappen Forza Football.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss