Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Årets skyttekung 2020 i FC är korad!
tors 2020-11-19 | Eddy Sjöberg

Tyvärr blev det ingen årlig avslutningsceremoni detta år då smittspridningen av covid-19 ökat och vi fick ställa in. Istället kommer vi digitalt att hylla och dela ut två priser via vår hemsida och sociala medier. Först ut är priset som "Årets skyttekung". Imorgon kommer "Årets spelare".

Årets skyttekung: STEFAN OSTOJIC

Nomineringen: Briljante målmaskinen Stefan Ostojic vann FC Stockholms interna skytteliga när säsongen 2020 summeras. Ostojic gjorde 10 mål på 12 matcher i serien, vilket är ett väldigt bra snitt/match. Stefan värvades in som en måltjuv och har levt upp till förhoppningarna. En sann målmaskin!

Av alla de fina mål som gjordes från Ostojics fötter så är det två mål som sticker ut och som vi minns lite extra. 1-0 på frispark mot Enskede IK och konstnumret till 2-0 mot Fagersta-Södra IK.Vi ringde såklart till Ostojic och ställde några frågor som han med glädje besvarade.

Tjena målmaskinen, berätta, hur känns det att få denna härliga utmärkelse?
- Haha, hej på dig! Det känns bra, alltid kul och vinna priser!

Det blev 10 baljor i serien i år! Är du nöjd med din prestation och antalet mål?
- Nej det är jag inte. Jag siktade på att vinna skytteligan två år i rad. Hade hoppats på att göra 13-14 mål eftersom vi bara spelade 13 matcher. Men jag är nöjd med några av målen jag gjorde. Det var några riktigt snygga.

Vilket mål är du mest nöjd med och minns bäst när du tänker tillbaka på säsongen?
- Oj, jag väljer nog fyra stycken istället för en. Frisparken mot Enskede IK från halva halva planen var fin. Sen hade vi en hörnvariant som va elegant. Långskottet mot Kungsängens IF. Sen har vi när jag klackar upp den och slår på volley mot Fagersta-Södra IK. Det jag är gladast över är att dem finns på video, haha!


Målen finns att kolla på i repris på www.play.staylive.se/fcstockholm

Vi gratulerar Stefan till utmärkelsen och tackar för en fin insats under 2020!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss