Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Reportage om FC i senaste utgåvan av Offside
ons 2020-12-09 | Eddy Sjöberg

Förra veckan, den 30 november släpptes enaste utgåvan av Sveriges största fotbollstidning, nämligen Offside. I senaste utgåvan finns en ett längre reportage om FC Stockholm där duktige journalisten Marcus Lundblad-Joons följde klubben inifrån på nära håll.

Såhär beskriver Offside innehållet i senaste utgåvan av deras tidning:
I 2020 års sista Offsidenummer bilar vi runt bland nyrika klubbar i vårt södra grannland för att undersöka om den danska fotbollens kommersialisering är något att avundas. Vi pratar även med flera tidigare juniorlandslagsspelare om hur svårt det är att se sin fotbollsdröm tyna bort, följer den kaxiga division två-klubben FC Stockholm Internazionale samt träffar en fotbollsinvalid 27-åring som utan korsband i ena knäet och med en mani för gräsklippning är på väg tillbaka till elitfotbollen. Dessutom korttidslånar vi den hyllade författaren Fredrik Backman, som skriver om sitt liv som fotbollspappa.

Marcus Joons inledning av reportaget om FC Stockholm:
"Tio år efter bildandet har de nått toppen av division två. Men hur långt räcker de ideella krafterna om den spikraka klättringen i seriesystemet stannar av?

Offside följde FC Stockholm Internazionale under de viktigaste och stökigaste veckorna i klubbens korta historia."


Tidningen finns att köpa i butik hos bl.a. Pressbyrån och den går även att köpa digitalt via Offsides hemsida: https://www.offside.org/reportage/brinntid/

Vi utlovar en genuin, rolig och intressant läsning!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss