Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Carlos Gaete Moggia är klar för FC Stockholm!
mån 2020-12-28 | Simon Brännström

FC Stockholms första nyförvärv är klart, och det är inte vilket nyförvärv som helst! Carlos Gaete Moggia är klar för FC Stockholm! Carlos som har över 50 matcher med Hammarby i både Superettan och Allsvenskan, kommer närmast från IFK Haninge i Division 1.

Där han var en av faktorerna till Haninges fina säsong. Det är en väldigt bra fotbollspelare som kommer till oss, och någon som är väldigt nöjd över att Moggia nu ska spela i FC Stockholm är sportchefen Stefan Elfver:

” När jag hörde om möjligheten att få Carlos till FC agerade jag direkt. Det är en spelare jag verkligen har gillat, ända sedan tiden tillbaka i Hammarby. Har alltid varit imponerad av hans passningsspel.

I Carlos får vi in en rutinerad spelare och som sagt; en spelare med ett väldigt bra passningsspel. Det är faktiskt brutalt bra.
Bara Carlos närvaro kommer att ge oss en hög nivå, och en härlig trygghet ute på plan.
Jag har bara fått fina lovord om honom, Både som spelare och som person.
Detta både från tidigare tränare han har haft, men även lagkamrater – såsom Jose Monteiro. SÅ det känns väldigt tryggt att få in Moggia i omklädningsrummet.

Jag är övertygad om hungern som Carlos kommer in med, och hans enorma driv kommer ta FC uppåt i serierna."


Även FC Stockholms nya tränare Rebaz Hassan är mycket nöjd över att få in Carlos.

”Han är en klasspelare rakt igenom, som kommer kontrollera spelet på planen med sitt fina passningsspel och sin trygghet med bollen.

Carlos besitter även ett duellspel som inte alltid får den uppmärksamheten den förtjänar.

I Carlos så får vi dessutom en spelare med erfarenhet av att vinna och att spela under press. Den erfarenheten kommer vara ovärderlig för oss att ha under säsongen.

Så för att summera:
Klass rakt igenom, både som spelare men även som människa. Precis sådana personer du vill ha omkring dig.
Varmt välkommen Carlos!”


Och när Carlos själv får berätta vad han tycker, låter det så här:


” Varför jag valde FC är många anledningar. Det är ambitionen som klubben har. En ambition som jag verkligen delar och känner att jag kan skriva under på.
Att få spela på naturgräs på Kristinebergs IP. En av Stockholms vackraste planer.
Men det som verkligen fick mig att bestämma mig för FC, det var Rebaz. Han syn på hur fotboll ska spelas. Det är den fotbollen jag vill spela – och som jag tror kommer passa mig väldigt bra!

Om jag ska försöka lista vad jag kan bidra med, så är det nog. Min passion. Att alltid vilja vinna, alltid fortsätta framåt.
Glädje. Det är viktigt att känna glädje när du spelar fotboll, och det vill jag bidra med till mina nya lagkamrater och ledare.
Och vinnarmentaliteten. Vi ska vinna så enkelt är det.

För det är mitt mål, och lagets mål – i år ska vi vinna Division två!”Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss