Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Alekh Singh är klar för FC Stockholm!
sön 2021-01-03 | Simon Brännström

Alekh Singh är klar för FC Stockholm! Den defensiva spelaren Singh, kommer närmast från Arameisk-Syrianska i Division II. En förening han har spenderat de senaste fem åren i, förutom en mellanlandning i Assyriska FF, och det var under det året som Sporchefen Stefan Elfver fick upp ögonen för Alekh.

”Jag kommer ihåg båda matcherna mot Assyriska väldigt väl, vi förlorade båda matcherna med 2-1. Och Alekh var en av anledningarna till varför vi förlorade. Han gav aldrig upp, slet i 90 minuter plus tillägg, och såg till att hans medspelare aldrig slappnade av. Jag var verkligen sjukt imponerad av hans inställning under våra matcher. Kommer ihåg hur jag tänkte – fan honom vill jag ha – och nu är han här.

I Alekh får vi nu in en spelare med erfarenhet från en hög nivå. Han har spelat kontinuerligt på denna nivå under flera år. Alekh har vunnit tvåan tidigare så han vet vilket jobb som krävs.

Singh är som sagt en väldigt hårt jobbande spelare med viktiga ledaregenskaper.
Att han även är användbar på flera positioner gör att han kommer bli viktig för oss.”


När Alekh Singh kommenterar varför valet föll på FC Stockholm låter det så här;

”FC har något spännande på gång och man har tydliga mål inför säsongen. Jag ville vara med på resan och blev motiverad av att hjälpa FC att uppnå sina mål kommande säsong.

Jag kommer på och utanför planen tillföra energi och ledarskap som är viktig för att vinna den här serien. Jag kommer ge allt på träningar och matcher.

Och målet för säsongen det är solklart: VI ska vinna serien! Vi ska upp till ettan!


Varmt välkommen Alekh Singh!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS