Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
FC:s säsongskort finns nu att köpa!
tors 2021-04-01 | Eddy Sjöberg

Om inga nya officiella direktiv kommer från SvFF är det nu 29 dagar till seriepremiär. Vi möter Kungsängens IF på Kristinebergs IP lördagen den 1 maj kl. 14.00. Något som förstås kan förändras, men så är det sagt just nu i skrivande stund.

I rådande tider är situationen lite otydlig och diffus. Därför reserverar vi oss för att premiärdatumet kan ändras och flyttas. Vår ambition är att direkt när vi har fått ny information från SvFF/RF kunna kommunicera det vidare till våra följare och supportrar.

Säkra din plats på våra hemmamatcher under säsongen och stötta klubben genom att köpa FC-kortet för 500 kr som inkluderar inträde till alla våra 14 hemmamatcher och en god kopp kaffe i caféet ingår som grädde på moset. De fem första som köper ett säsongskort får även en FC t-shirt som en liten fin bonus från oss.

Köp kortet genom att skicka DM eller maila info@fcsthlm.com. Vi skickar hem säsongskortet till brevlådan.

OBS!
Om det skulle vara så illa att vi inte får ta in några åskådare alls då kommer du få pengarna tillbaka eller kunna använda kortet under 2022 istället.

Om det är någon enstaka match som påverkas av restriktionerna så kompenserar vi såklart det i efterhand.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS