Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför Enköpings SK - FC Stockholm
ons 2021-06-23 | Eddy Sjöberg

FC Stockholm åker ikväll till Enavallen för att möta topptippade Enköpings SK. Avspark är kl. 20.00, direkt efter Sveriges match mot Polen i EM. Två härliga matcher under samma kväll, kan det bli bättre?

Ikväll spelas omgång 5 av Division II Norra Svealand och FC Stockholm har hittills spelat in 10 poäng av 12 möjliga. FC är i dagsläget serieledare med 1 poäng före Lidingö, Järfälla och Skiljebo som har 9 poäng vardera. FC tog en otroligt skön derbyvinst i sin senaste match som spelades i söndags på Krillan mot Karlbergs BK där man efter en otrolig vändning i slutet vann med 2-1. (läs mera om matchen i referatet på hemsidan).

Kvällens motståndare Enköpings SK (ESK) har spelat 3 st seriematcher då de stått över en omgång, vilket ett lag gör varje gång då det är 15 deltagande lag i serien. ESK vann sin premiär på Enavallen med 2-1 över nykomlingarna Sandviken AIK för att sedan förlora med 0-1 mot Skiljebo SK och i senaste matchen som spelades i lördags blev det förlust med 0-2 mot Kungsängens IF. ESK har även spelat första omgången av Svenska Cupen där man möte Rebaz Hassans gamla lag Sollentuna FK. En match som slutade med förlust 1-5.

Inför denna säsong är Enköpings SK topptippade, bland annat baserat på ett reportage från Aftonbladet och "Sportbibeln" för division 2. Ifjol stod ESK för en stark och fin säsong när laget slutade på en 3:e plats i tabellen och var med i kampen om kvalplatsen till Ettan. I förra mötet mellan FC och ESK blev det förlust för FC då ESK vann med 0-1 på Krillan.

Inför denna säsong har man tappat en av sina bästa spelare från fjolåret, nämligen Danilo Al-Saed som gick till Sandvikens IF. Dock har klubben gjort några starka värvningar i Rasmus Lindgren från Sandviken, Linus Sjöberg från Syrianska IF Kerburan, Linus Zetterström från Kvarnsveden och Alan Naib från Kungsängens IF.

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Rager Rebandi

Försvarare:
Mathias Jung
Alekh Singh
Ponus Hesselheim
Sebastian Ludzik
Tobias Waldenström Soldati
Victor Strand
Naramsin Akdemir
Pedram Talebi

Mittfältare/Forwards
Victor Vera Garcia
Trimi Makolli
Adrian Hamidi
Carlos Gate Moggia
Abdoul Diallo
Stefan Ostojic [K]
Marcus Nobell


Matchinfo:
Enköpings SK - FC Stockholm

Datum: 23:e juni
Tid: 20:00
Arena: Enavallen
Vad: Division II Norra Svealand


Matchen går även att följa via våra sociala medier där vi kommer uppdatera löpande om hur det går i matchen främst via Twitter.

Forza FC!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS