Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - FC Järfälla
fre 2021-07-02 | Eddy Sjöberg

FC spelade i onsdags första omgången av Svenska Cupen där laget segrade, nu väntar nästa utmaning då det nalkas seriematch igen. En tuff toppmatch mot tabelltvåan FC Järfälla väntar imorgon på Kristinebergs IP med avspark kl. 14.00. Nya restriktionerna gör att vi kan ta emot publik utan konstigheter. Varmt välkomna!

I onsdags blev det vinst till slut med 3-1 mot Enskede IK på bortaplan. FC inledde svagt i första halvleken och Enskede tog ledningen med 0-1. I andra halvlek var det ett nytt FC som klev ut på planen med mera energi och fokus, vilket även gjorde att FC tog kontrollen över matchen. FC kvitterade till 1-1 när Marcus Nobell nickade in bollen i nätmaskorna och efter fulltid stod sig det resultatet. I förlängningen steppade FC upp och gjorde två mål gjorda av lagkaptenen Stefan Ostojic.

Rebaz Hassan efter onsdagens match:
"- En tuff match mot ett bra motstånd. Vi var riktigt dåliga i första halvleken. I andra halvlek så kunde jag känna igen oss. När vi växlar upp och tar ansvar ute på planen så är vi grymma."

Imorgon väntar en ny tuff utmaning för FC Sthlm när tabelltvåan FC Järfälla kommer på besök till Krillan. FC Järfälla är nykomlingar i serien inför 2021 och har haft en spikrak resa uppåt då de under 2016 spelade i division 5. Senast de låg i division 2 var år 2000.

FC Järfälla har som nykomlingar stått för en stark inledning hittills då de på sina sex senaste matcher spelat in 13 poäng av 18 möjliga. De har vunnit 4 matcher, spelat 1 oavgjord och förlorat 1 match. Vilket gör att Järfälla för närvarande ligger tvåa i tabellen, 2 poäng före FC med en match mera spelad.

FC Järfällas senaste matcher:
FC Gute - FC Järfälla 3-5
FC Järfälla - Gamla Upsala SK 1-1
FC Järfälla - FC Gute 1-2
FC Järfälla - IFK Lidingö 2-1
FC Arlanda - FC Järfälla 0-3

Morgondagens motståndare tränas av Johan Boyaci som är mest känd för sina år som spelare i nu nedlagda Valsta Syrianska. Idag släppte Aftonbladets sportblad en artikel med "månadens lag i division 2" där Järfällas André Nader ingick för sina prestationer i säsongsinledningen då han likt vår Stefan Ostojic gjort 4 mål.

Vi fick en kort pratstund med chefstränaren Rebaz Hassan som ser fram emot morgondagens match mot Järfälla.

Hur är känslan inför morgondagens seriematch mot FC Järfälla?
- Lurig match imorgon mot ett Järfälla som gått bra i inledningen på säsongen. Men känslan är såklart positivt, vi har också haft en stark start på säsongen.

Har du någon hälsning till FC-fansen inför morgondagens match?
- Vi är tacksamma för allt stöd. Två matcher kvar innan uppehållet. Vi går som vanligt för seger och hoppas leva upp till era förväntningar!

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Rager Rebandi

Försvarare:
Mathias Jung
Ponus Hesselheim
Tobias Waldenström Soldati
Victor Strand
Naramsin Akdemir
Pedram Talebi
Mathias Benker
Farid Hafsia

Mittfältare/Forwards
Victor Vera Garcia
Trimi Makolli
Adrian Hamidi
Abdoul Diallo
Stefan Ostojic [K]
Marcus Nobell
Love Lidström

Information kring publik
Publik är mer är välkomna då nya restriktionerna gäller från 1/7 och innebär att vi kan ta in 600 personer. Inträdet är 100 kr och det går att betala med swish i entrén eller förköpa biljett här: https://fcsthlm.ticketco.events/se/sv/e/fc_stockholm__fc_jrflla

MATCHINFO
FC Stockholm - FC Järfälla

Matchsponsor: Flowlife (www.flowlifesweden.se) - 20% rabatt med koden "FCSTOCKHOLM20"
Datum: 3:e juli
Tid: 14:00
Arena: Kristinebergs IP
Vad: Division II Norra Svealand

Matchen går även att följa via våra sociala medier där vi kommer uppdatera löpande om hur det går i matchen.

Välkomna till Krillan!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS