Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Elfsborg väntar i nästa omgång av Svenska Cupen
tis 2021-07-20 | Eddy Sjöberg

I onsdags förra veckan lottades andra omgången av Svenska Cupen. Vinnaren i enkelmötet går vidare till gruppspelet av Svenska Cupen som avgörs under försäsongen 2022. FC åkte på en tuff lottning då man möter Elfsborg som huserar i Allsvenskan och som slutade 2:a i tabellen bakom Malmö FF under förra säsongen. I dagsläget är Elfsborg ett topplag i Allsvenskan då man ligger på en 3:e plats just nu.

Matchen mellan FC Stockholm och IF Elfsborg kommer preliminärt att spelas den 18 eller 19 augusti på Kristinebergs IP. Det som gör att det endast är preliminärt är hur det går för Elfsborg i deras kommande matcher i Europa Conference League. Matchen kan eventuellt flyttas till längre fram beroende på hur Europaäventyr går för Elfsborg.

Vi har även fått information från SvFF att matchen kommer tv-sändas och visas av CMORE som i dagsläget äger rättigheterna.

Vi kommer att släppa biljetterna på fcsthlm.ticketco.events när vi vet mera kring speldatumet.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS