Kristinebergs IP
Kristinebergs IP - Entré
HEMMAPLAN
FC Stockholm spelar sina hemmamatcher på Kristinebergs IP

Underlag: Naturgräs
Kapacitet: 930
Adress: Nordenflychtsvägen 46, 112 51 Stockholm
Telefon: 08-618 95 15

Anläggningschef: Jonny Costmar
Mailadress: jonny.costmar@stockholm.se
Jourtelefon: 0707-719 572

Historia

Kristinebergs IP är en idrottsplats i stadsdelen Kristineberg på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Den uppfördes under åren 1930-1933, och invigdes av kulturborgarrådet Oscar Larsson i den då nybyggda stadsdelen. Tidigare fanns på platsen Hornsbergsvelodromen.
Idrottsplatsen är utrustad med löparbanor för friidrottstävlingar, en grusplan och en gräsplan för elvamannaspel i fotboll samt en 700 meter lång motionsslinga. Löparbanorna med tillhörande gräsplan har läktare med kapacitet för 930 sittande åskådare.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss