Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
4 – 0
Ingarö IF
Se fler bilder från matchen
Referat FC Stockholm - Ingarö IF
tors 2015-05-07 | Simon Brännström

- Helvete. Fan. Skånskan brummade till. Ekade som aldrig förr mot det kala vita kaklet. Han stod på sin favoritplats igen. Framför spegeln. Mirror-time i badrummet. Det är så man startar dagen. Frisyren skulle frodas med vax, massor med vax.

Tänderna lös av vitaste vitt, och bröstkorgen pumpade. Idag skulle han hålla sig lugn. Han skulle dra sitt snack i omklädningsrummet, och sen skulle han låta spelarna bevisa för honom att de kunde ta hans instruktioner. Han skulle inte brusa upp. Idag skulle han vara lugn.

- HELVETE! Fan! Skånskan var arg. Eller kanske inte hann han tänka när han kände hur skönt skriket kändes. Lite jävla skrik får de fan tåla.

Referatet inställt:
Matchen vanns. Så mycket är säkert. Hur den vanns är inte lika säkert. Att Love Lidström, Jose Monteiro och Magnus Palm var magiska, att Gustaf Segerström gjorde två mål är också jäkligt mysigt att veta. Att referatet denna gång har gått och blivit sjuk är så fruktansvärt tråkigt. Men då halsont och andra infektioner inte alls tillåter en fingerfläta på skrivbordet kommer det inte skrivas särskilt mycket mer om denna match.

Startelva: 4-2-3-1

Målvakt:
Simon Röse

Försvarare:
Jose Monteiro Hristos Kitsos Andreas Karlsson Magnus Palm

Def Mittfältare
Robert Damberg Love Lidström

Off Mittfältare:
Ivan Tedengren Eric Uskali Mikael Erstadius

Gustaf Segerström


Avbytare

Johan Sund
Axel Gustavsson
Vasilis Birbas
Mathias Sundberg

Förutom att FC faktiskt tog en riktigt trevlig seger mot ett bra motstånd. Att FC idag har 16-3 i målskillnad efter fyra matcher och full pott. Det är fint det.
Och om Nannskog lyckades att hålla sig på bänken och endast skrika i omklädningsrummet. Ja du – det är fortfarande något som är riktigt oklart.

Varför blir det då inget längre referat denna gång? För just nu läggs all fokus på säsongens stora match. Stockholm Stadion. Seriefinal mellan FC och Ängby IF. Mycket viktigt att du tackar ja till eventet på denna länk. https://www.facebook.com/events/889283111131429/ För så här är det. Är man inte medlem i FC Stockholm Internazionale till den matchen – då kommer du att ångra dig. För som medlem öppnar barerna armarna för dig... och mycket mer...

Matchens sheriff mot Ingarö då?

Kapten Love Lidström, Jose Monteiro och Magnus Palm! Tre riktigt viktiga och fina spelare. Mums sa Nannskog, och skrek på skånska.

_____
Tack Ingarö att ni kom och hälsade på oss på ett regnigt och kallt Stadshagen. Matchen var trevlig, och ni var bra mycket bättre än resultatet visar!
'
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS