Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
4 – 0
Ingarö IF
Se fler bilder från matchen
Referat FC Stockholm - Ingarö IF
tors 2015-05-07 | Simon Brännström

- Helvete. Fan. Skånskan brummade till. Ekade som aldrig förr mot det kala vita kaklet. Han stod på sin favoritplats igen. Framför spegeln. Mirror-time i badrummet. Det är så man startar dagen. Frisyren skulle frodas med vax, massor med vax.

Tänderna lös av vitaste vitt, och bröstkorgen pumpade. Idag skulle han hålla sig lugn. Han skulle dra sitt snack i omklädningsrummet, och sen skulle han låta spelarna bevisa för honom att de kunde ta hans instruktioner. Han skulle inte brusa upp. Idag skulle han vara lugn.

- HELVETE! Fan! Skånskan var arg. Eller kanske inte hann han tänka när han kände hur skönt skriket kändes. Lite jävla skrik får de fan tåla.

Referatet inställt:
Matchen vanns. Så mycket är säkert. Hur den vanns är inte lika säkert. Att Love Lidström, Jose Monteiro och Magnus Palm var magiska, att Gustaf Segerström gjorde två mål är också jäkligt mysigt att veta. Att referatet denna gång har gått och blivit sjuk är så fruktansvärt tråkigt. Men då halsont och andra infektioner inte alls tillåter en fingerfläta på skrivbordet kommer det inte skrivas särskilt mycket mer om denna match.

Startelva: 4-2-3-1

Målvakt:
Simon Röse

Försvarare:
Jose Monteiro Hristos Kitsos Andreas Karlsson Magnus Palm

Def Mittfältare
Robert Damberg Love Lidström

Off Mittfältare:
Ivan Tedengren Eric Uskali Mikael Erstadius

Gustaf Segerström


Avbytare

Johan Sund
Axel Gustavsson
Vasilis Birbas
Mathias Sundberg

Förutom att FC faktiskt tog en riktigt trevlig seger mot ett bra motstånd. Att FC idag har 16-3 i målskillnad efter fyra matcher och full pott. Det är fint det.
Och om Nannskog lyckades att hålla sig på bänken och endast skrika i omklädningsrummet. Ja du – det är fortfarande något som är riktigt oklart.

Varför blir det då inget längre referat denna gång? För just nu läggs all fokus på säsongens stora match. Stockholm Stadion. Seriefinal mellan FC och Ängby IF. Mycket viktigt att du tackar ja till eventet på denna länk. https://www.facebook.com/events/889283111131429/ För så här är det. Är man inte medlem i FC Stockholm Internazionale till den matchen – då kommer du att ångra dig. För som medlem öppnar barerna armarna för dig... och mycket mer...

Matchens sheriff mot Ingarö då?

Kapten Love Lidström, Jose Monteiro och Magnus Palm! Tre riktigt viktiga och fina spelare. Mums sa Nannskog, och skrek på skånska.

_____
Tack Ingarö att ni kom och hälsade på oss på ett regnigt och kallt Stadshagen. Matchen var trevlig, och ni var bra mycket bättre än resultatet visar!
'
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss