Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Krukan
0 – 2
FC Stockholm Inter.
Se fler bilder från matchen
Vinst mot FC Krukan
tis 2015-09-01 | Simon Brännström

Precis som FC sade innan matchstart så blev det 90 tuffa minuter ute på en bakgård på Kärrtorps IP. Att komma från en match där allt står på spel och inför fullsatta läktare. Serien, uppflyttning, prestige, ja allt - till att spela på en plan där inte ens en publik kan få titta. Mot ett motstånd som på pappret är sämre, men som vi alltid har problem med. Det är extremt svårt.

FC Krukan gjorde allt i sin makt för att ta poäng mot oss då de kämpar om att få spela kvar i division fyra. Därför blev matchen en lång hård kamp. Där FC var spelförande, men där Krukan vann duellerna. De två toppmatcherna mot Ängby och IFK Lidingö satt både i huvud och i kropp, och tre matcher på sju dagar kan få vilket lag som helst att tröttna.

FC hade dock kunnat leda matchen med fem sex mål efter första halvlek. Dock så var vi inte riktigt på tårna den sista tredjedelen och effektivtiten uteblev.
Istället kunde FC Krukan äta sin i matchen och var nära flera gånger i andra halvlek att kvittera vår ledning.

Målet i första halvlek nickade Jose Monteiro in, sjukt snyggt efter ett hårt och preciserat inlägg av Hristos Kitsos.

I slutet av andra halvlek så dundrade nyförvärvet från Peru; Yoffre Vasquez Vera in 2-0, helt otagbart rakt upp i krysset från 30 meter.

Att dra några slutsatser från denna match vore bara dumt. Det var en krigarmatch som FC vann med 2-0.
Vi har nu på 17 matcher gjort 69 mål, och släppt in nio. Det är starkt om något. Vi ska till division tre - så jävla enkelt är det!

Nu väntar en tuff hemmamatch mot ett desperat krigande Stureby.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS