Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
MATCHRAPPORT
FC Krukan
0 – 2
FC Stockholm Inter.
Se fler bilder från matchen
Vinst mot FC Krukan
tis 2015-09-01 | Simon Brännström

Precis som FC sade innan matchstart så blev det 90 tuffa minuter ute på en bakgård på Kärrtorps IP. Att komma från en match där allt står på spel och inför fullsatta läktare. Serien, uppflyttning, prestige, ja allt - till att spela på en plan där inte ens en publik kan få titta. Mot ett motstånd som på pappret är sämre, men som vi alltid har problem med. Det är extremt svårt.

FC Krukan gjorde allt i sin makt för att ta poäng mot oss då de kämpar om att få spela kvar i division fyra. Därför blev matchen en lång hård kamp. Där FC var spelförande, men där Krukan vann duellerna. De två toppmatcherna mot Ängby och IFK Lidingö satt både i huvud och i kropp, och tre matcher på sju dagar kan få vilket lag som helst att tröttna.

FC hade dock kunnat leda matchen med fem sex mål efter första halvlek. Dock så var vi inte riktigt på tårna den sista tredjedelen och effektivtiten uteblev.
Istället kunde FC Krukan äta sin i matchen och var nära flera gånger i andra halvlek att kvittera vår ledning.

Målet i första halvlek nickade Jose Monteiro in, sjukt snyggt efter ett hårt och preciserat inlägg av Hristos Kitsos.

I slutet av andra halvlek så dundrade nyförvärvet från Peru; Yoffre Vasquez Vera in 2-0, helt otagbart rakt upp i krysset från 30 meter.

Att dra några slutsatser från denna match vore bara dumt. Det var en krigarmatch som FC vann med 2-0.
Vi har nu på 17 matcher gjort 69 mål, och släppt in nio. Det är starkt om något. Vi ska till division tre - så jävla enkelt är det!

Nu väntar en tuff hemmamatch mot ett desperat krigande Stureby.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna