Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
2 – 1
Stureby SK
Se fler bilder från matchen
Vinst mot Stureby
mån 2015-09-07 | Simon Brännström

FC vann den på pappret lätta matchen mot Stureby förra onsdagen. Men matchen blev allt annat än lätt. Stureby tog ledningen tidigt när de mycket vackert skruvar in en frispark i krysset. FC kommer dock snabbt tillbaka efter ett drömanfall, där Robert Damberg hittar Pepe Vasquez som möter med pannan. 1-1 efter 10 minuter.

Sedan är det endast FC i matchen, men matchens bästa spelare står i Sturebymålet och räddar ett flertal solklara chanser. Ju längre matchen går desto starkare blir Sturebys defensiv.

I FC har vi dock en fantastisk lagkapten i Love Lidström, och med Martin Jatko och Robert Damberg bredvid sig så är det mittfältet helt fullständigt lysande.

Sedan har vi en mittback i Jose Monteiro som fullkomligt äger alla dueller och är bättre än bäst i alla matcher. Tack vare att FC aldrig ger upp i år och tack vare att Mikael Erstadius krigar sig blodig i varje match så lyckas FC tillslut göra 2-1 genom Gustaf Segerström

Segerström har varit borta några matcher pga av sjukdom men när han kommer in i andra halvlek visar han gång efter gång att han är en av seriens absolut bästa spelare.

Nu har vi fyra matcher kvar.
Fyra matcher till division tre. Vi har allt i egna händer, och det är endast upp till oss om vi klarar det - och det ska vi se till att göra!

2016 ska vara året då FC Stockholm Internazionale spelar i division tre!

Vi tackar Stureby SK för en riktigt bra match, och hoppas att deras form nu håller i sig när de möter Lidingö om några veckor.

Matchens sheriff:
Love Lidström
Mikael Erstadius
Jose Monteiro

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna