Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
0 – 1
FOC Farsta
Förlust mot Foc Farsta
tis 2018-08-14 | Simon Brännström

I höstens första omgång så mötte FC, ett välorganiserat och revanschsuget Foc Farsta. Trots ett stort spelövertag, både i målchanser och bollförande så var det Foc Farsta som gjorde matchens enda mål.

FC hade ett flertal klara målchanser i första halvlek, och Foc Farsta hade det svårt att etablera ett anfallsspel. I den sista minuten under första halvlek får FC Stockholm en straff. Den vanligtvis säkra straffskytten Filip Lindmark skjuter bollen stenhårt i innerstolpen - och det är just så matchen kan summeras.
Bollen vill inte in för FC Stockholm.

I andra halvlek så har FC flera lägen att göra mål, istället är det Foc Farsta som sticker upp på en kontring och duktiga Arslan skjuter ett hårt distansskott som Opacak lämnar retur på, och slår själv in returen.

Det blir matchens enda mål - kanske inte ett rättvist resultat, men Foc Farsta gjorde målet och är därför värda segern.

Nästa helg är det spelledigt, då FC egentligen skulle ha spelat mot Dalhem. Ett lag från Gotland som precis innan matchstart drogs sig ur.

Nästa match är hemma mot Järla IK den 25: e augusti. En match FC måste vinna för att fortsätta leda serien med två poäng före Enhörna IF.

Väl mött då!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss