Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
0 – 1
FOC Farsta
Förlust mot Foc Farsta
tis 2018-08-14 | Simon Brännström

I höstens första omgång så mötte FC, ett välorganiserat och revanschsuget Foc Farsta. Trots ett stort spelövertag, både i målchanser och bollförande så var det Foc Farsta som gjorde matchens enda mål.

FC hade ett flertal klara målchanser i första halvlek, och Foc Farsta hade det svårt att etablera ett anfallsspel. I den sista minuten under första halvlek får FC Stockholm en straff. Den vanligtvis säkra straffskytten Filip Lindmark skjuter bollen stenhårt i innerstolpen - och det är just så matchen kan summeras.
Bollen vill inte in för FC Stockholm.

I andra halvlek så har FC flera lägen att göra mål, istället är det Foc Farsta som sticker upp på en kontring och duktiga Arslan skjuter ett hårt distansskott som Opacak lämnar retur på, och slår själv in returen.

Det blir matchens enda mål - kanske inte ett rättvist resultat, men Foc Farsta gjorde målet och är därför värda segern.

Nästa helg är det spelledigt, då FC egentligen skulle ha spelat mot Dalhem. Ett lag från Gotland som precis innan matchstart drogs sig ur.

Nästa match är hemma mot Järla IK den 25: e augusti. En match FC måste vinna för att fortsätta leda serien med två poäng före Enhörna IF.

Väl mött då!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS