Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
0 – 1
Aspudden Tellus
Förlust i genrepet, med få ljuspunkter, med det fanns några.
mån 2019-04-01 | Simon Brännström

Förlust i genrepet mot seriekonkurrenten Aspudden Tellus, med 0-1. Det fanns inte allt för mycket att vara glad för igår, men det fanns självklart vissa saker att ta med sig. Den forna storspelare Love Persson, och DJ-gurun Kristoffer Tellström kom på besök. Johan Mjällby hann hem från Old Firm, och det är bara en vecka kvar till premiären och debuten i division 2.

Baksmällan efter kollapsen mot Newroz hade inte riktigt försvunnit. Intensiteten, tempot och kraften som FC visade upp i cupmatchen, syntes inte igår. FC möter dock ett väldigt disciplinerat Aspudden Tellus som ligger rätt i positionerna matchen igenom.
FC äger matchen och de få målchanser som kommer, med det är Aspudden Tellus som gör målet.

Johan Mjällby sammanfattar matchen bra:
" - Förvånande tamt genrep, vilket var en negativ överraskning! Spelmässigt har vi ett övertag i stora delar av matchen utan att skapa målchanser som varit ett signum under försäsongen. Defensivt klarade vi oss utan problem förutom ett tillfälle när Aspudden kommer igenom på en omställning. Vi får nu sikta på en bra träningsvecka och ställa in oss på seriepremiär lördag. Försäsongen har dock visat att vi under perioder har en hög nivå, dock måste vi vara starkare som lag när det inte fungerar. Om inte inställningen, passionen och arbetsinsatsen är 100% når man aldrig resultat. Om gruppen är redo att ödmjukt arbeta på våra svagheter är jag övertygad att vi blir svåra att tas med för alla lag i serien."

Nu väntar en bra träningsvecka, innan vi på lördag 17:00, debuterar mot AFK Linköping på Stadshagens IP.


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss