Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
0 – 4
Newroz FC
Referat FC Stockholm - Newroz FC 0-4
ons 2020-03-18 | Eddy Sjöberg

Kvällens extrainsatta träningsmatch mot Newroz FC slutar med förlust. Segersviten under försäsongen bryts av ett hungrig och effektivt Newroz. FC åkte helt enkelt på en lärorik käftsmäll.

Newroz tar ledningen redan i den 8:e minuten på straffspark. Domaren dömer straff efter att en FC-spelare fått bollen på händerna i samband med en rensning i straffområdet. Newroz straffskytt gör inga fel och sätter bollen i nät.

I den 20:e minuten och 21:a minuten utökar Newroz till 2-0 och 3-0 efter bolltapp från FC där de grönklädda ställer om snabbt och straffar FC två gånger med en snabb omställning som de förvaltar effektivt genom att göra mål.

Till andra halvleken gör FC fem byten och ändrar formation.

Newroz sätter spiken i kistan i den 64:e matchminuten när de gör 4-0 på en hörna som nickas i mål.

Matchen spelades 2 x 35 min och slutar 0-4. FC får se sig besegrade av ett hungrigt Newroz FC som för dagen var det bättre laget, då de var mera på tårna och förvaltade sina målchanser.

Startelva:
David Mikhail
Naramsin Akdemir - Sebastian Ludzik - Nyförvärv - Marcus Mikhail
Johan Edeland - Ricardo Gray - Adrian Hamidi
Marwan Bahada - Mani Tourang (K) - Stefan Ostojic

Avbytare: Taner Kocak, Hampus Wulff, Nyförvärv x 3


Vi åker idag på en käftsmäll, dock en lärorik sådan. Nu gäller det att vi tar med oss lärdomarna från kvällens förlust och hittar tillbaka till de ljusglimtar som tidigare visats under både träning och match på försäsongen.

Nästa match för FC är kommande söndag den 22 mars mot Västerhaninge IF i Stockholms Cup. Matchen spelas på Torvalla IP och avspark är kl. 14.00.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss