Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
0 – 4
Newroz FC
Referat FC Stockholm - Newroz FC 0-4
ons 2020-03-18 | Eddy Sjöberg

Kvällens extrainsatta träningsmatch mot Newroz FC slutar med förlust. Segersviten under försäsongen bryts av ett hungrig och effektivt Newroz. FC åkte helt enkelt på en lärorik käftsmäll.

Newroz tar ledningen redan i den 8:e minuten på straffspark. Domaren dömer straff efter att en FC-spelare fått bollen på händerna i samband med en rensning i straffområdet. Newroz straffskytt gör inga fel och sätter bollen i nät.

I den 20:e minuten och 21:a minuten utökar Newroz till 2-0 och 3-0 efter bolltapp från FC där de grönklädda ställer om snabbt och straffar FC två gånger med en snabb omställning som de förvaltar effektivt genom att göra mål.

Till andra halvleken gör FC fem byten och ändrar formation.

Newroz sätter spiken i kistan i den 64:e matchminuten när de gör 4-0 på en hörna som nickas i mål.

Matchen spelades 2 x 35 min och slutar 0-4. FC får se sig besegrade av ett hungrigt Newroz FC som för dagen var det bättre laget, då de var mera på tårna och förvaltade sina målchanser.

Startelva:
David Mikhail
Naramsin Akdemir - Sebastian Ludzik - Nyförvärv - Marcus Mikhail
Johan Edeland - Ricardo Gray - Adrian Hamidi
Marwan Bahada - Mani Tourang (K) - Stefan Ostojic

Avbytare: Taner Kocak, Hampus Wulff, Nyförvärv x 3


Vi åker idag på en käftsmäll, dock en lärorik sådan. Nu gäller det att vi tar med oss lärdomarna från kvällens förlust och hittar tillbaka till de ljusglimtar som tidigare visats under både träning och match på försäsongen.

Nästa match för FC är kommande söndag den 22 mars mot Västerhaninge IF i Stockholms Cup. Matchen spelas på Torvalla IP och avspark är kl. 14.00.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS