Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
1 – 2
Enskede IK
Förlust mot Enskede IK
ons 2020-09-16 | Simon Brännström

FC hade chansen att gå upp i ensam serieledning i lördags eftersom alla andra resultat i serien gick FCs väg. Tyvärr blev det istället förlust, och kampen om första platsen och direkt avancemang till Division I är fortsatt spännande.

Johan Mjällby kommenterar förlusten så här, och det får räcka som referat den här gången.

"Borta bra, men hemma bäst är en devis vi i FC tappat bort totalt. Resultaten och prestationerna på Kristinebergs IP är inte tillfredsställande i strävan att tillhöra topplagen. I tidigare matcher har vi slängt bort 4 poäng, men gårdagens förlust är bara att acceptera eftersom motståndarna klarade av sin matchplan på ett bättre sätt än vi gör. Matchen visserligen klart jämn och vi får ett fint ledningsmål och bör kapitalisera på en fin period efter frisparksmålet.

Dock släpper vi tillbaks Enskede i matchen i och med att FC inte är riktigt bekväma med motståndarnas direkta spel som ger resultat. Det är små marginaler, men i slutändan måste man klara av alla spelsätt och ligga positionsrätt i bägge straffområden för att vinna fotbollsmatcher kontinuerligt. Det har vi inte lyckats tillräckligt bra med och vi alla får ta ansvar. Jag reflekterar och ger aldrig upp, utmaningar är underbart och vi ska definitivt se till att avsluta säsongen bra för att se hur långt det tar oss. Förhoppningsvis kan vi i ledarstaben få in rätt mentalitet i återstående matcher."


Nu laddar vi om inför toppmatchen mot Enköpings SK hemma på Kristinebergs IP på lördag.
Det är en av tre toppmatcher i rad.
För matcherna efter Enköping är nämligen KB och Hudiksvall - båda på bortaplan!

#MOTDIV1
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS