Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
2 – 4
IK Makkabi
FC Stockholms Internazionale debuterar
fre 2013-12-27 | Simon Brännström

19.00 blåste domaren igång en historisk match. FC Stockholm klev in i fotbollens finrum på riktigt. Makkabi skulle demoleras.
Under mars månads finaste dag vaknade tjugo stycken små pojkar upp efter en hemsk natt full med svettningar och mardrömmar, de flesta runt 30 år.


Deras respektive och närmaste vänner undrade hur det var fatt efter åtskilliga besök på toaletten.

- Det är debut ikväll för fan, svarade alla runt om i Stockholm och sprang in på toaletten för ännu en vomering.

Små nätta steg, det var så vi smög in i omklädningsrum 1 på Mälarhöjdens IP. En efter en satte vi oss vid våra platser och kände pressen klättra i svalget, jag ville kräkas, alla ville kräkas.

Våra spelande tränare hade någon timme innan hängt upp matchställen, det var snyggt, riktigt snyggt – och genast steg nervositeten ytterligare.

När välsvarvade, och de lite mer knubbiga kropparna började dra på sig våra vita klassiska dräkter, drogs magar in, bröst och armar spändes, en manlig stolthet spred sig, ett lag hade fötts.

Hänförda av vår kapten steg vi stolta ut i den kalla söndagskvällen. Vi äntrade planen som en trupp, ett lag, en individ – FC Stockholm var redo.

21.00 blåste domaren av den historiska matchen. Matchen som skulle vara en språngbräda på en lång förlustfri säsong slutade men en 4-2 förlust mot Makkabi
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna