Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
2 – 4
IK Makkabi
FC Stockholms Internazionale debuterar
fre 2013-12-27 | Simon Brännström

19.00 blåste domaren igång en historisk match. FC Stockholm klev in i fotbollens finrum på riktigt. Makkabi skulle demoleras.
Under mars månads finaste dag vaknade tjugo stycken små pojkar upp efter en hemsk natt full med svettningar och mardrömmar, de flesta runt 30 år.


Deras respektive och närmaste vänner undrade hur det var fatt efter åtskilliga besök på toaletten.

- Det är debut ikväll för fan, svarade alla runt om i Stockholm och sprang in på toaletten för ännu en vomering.

Små nätta steg, det var så vi smög in i omklädningsrum 1 på Mälarhöjdens IP. En efter en satte vi oss vid våra platser och kände pressen klättra i svalget, jag ville kräkas, alla ville kräkas.

Våra spelande tränare hade någon timme innan hängt upp matchställen, det var snyggt, riktigt snyggt – och genast steg nervositeten ytterligare.

När välsvarvade, och de lite mer knubbiga kropparna började dra på sig våra vita klassiska dräkter, drogs magar in, bröst och armar spändes, en manlig stolthet spred sig, ett lag hade fötts.

Hänförda av vår kapten steg vi stolta ut i den kalla söndagskvällen. Vi äntrade planen som en trupp, ett lag, en individ – FC Stockholm var redo.

21.00 blåste domaren av den historiska matchen. Matchen som skulle vara en språngbräda på en lång förlustfri säsong slutade men en 4-2 förlust mot Makkabi
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS