Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
MATCHRAPPORT
Rågsveds IF
2 – 2
FC Stockholm Inter.
Se fler bilder från matchen
Rågsveds borta
tors 2014-01-02 | Simon Brännström

Kaffet smakade bittert. Som alltid. Men det gjorde inget, Sammy skulle spela idag – och som han skulle spela. Han hade bestämt sig, han skulle fan i mig skruva in en hörna. ”Tro mig män” tänkte han och tuggade på sumpen. Det var nästan som en snus, fast bättre. Gratis. Han älskade att smyga in i affärer och stjäla kaffesumpen. Efter matchen skulle han fira. Fira med vin. Som han älskade att bli full. Att ramla, och få släppa tankarna, och bara få vara Sammy.Stefan kände sig inte helt säker på truppen. Han skulle sakna Tsaren Tedengren! och Love Lidströms knä, vad fan höll det på med? Både luktade illa och såg för risigt ut. Men Rågsved. Hur bra kunde de vara? De hade försig ett psykfall på mittfältet, en frustande hårlös snubbe. Näe, trots Brännström i kassen och Hamrén på topp skulle det inkasseras tre poäng. Så enkelt var det. En klump, en ren och skär ångestklump växte sig dock större och större – Sammy skulle lira. Fuck.

Startelvan: 4-4-2

Målvakt:
Simon Brännström

Försvarare:
Linus Nilsson, Elias Storm, Jimmy Sundqvist, Robert Vesterlund,

Mittfältare:
Mattias Lundgren, Fredrik Ingel, Love Lidström©, Tomas Färnqvist

Forwards:
Daniel Hoch, Peter Dolk

Avbytare:
Daniel Hamrén
Daniel Didrik
Sammy El Abd Hamid
Simon Pittuco
Henrik Lindahl

Som tur är blåser domaren av första halvleken efter 45 minuter. Det var så fruktansvärt dåligt. Så fruktansvärt lojt. Förutom det så gick kapten Love Lidström sönder. Inte var det hans gamla knä som lade av, utan hans vad. Usch.

Självklart hade FC satt sig i en sits som inte alls bra. De låg nämligen under med 1-0 mot ett av seriens sämsta lag. Brännström gör debut i kassen, och debuterar med årets tavla. Elfver var rasande och vägrade att se på honom efter matchen, vägrade att skaka hand – han ville bara slå ihjäl målvakten. Hårt, och länge.

När domaren blåser av andra halvlek, har FC gjort sitt lågvattenmärke för säsongen. De spelar 2-2.

Förutom att FC inte vinner sin femte raka match, händer det som inte får hända.
En spelare från Rågsved slänger sig håglöst in i en närkamp med Henrik Lindahl, och träffar hans stödjeben. Det går av. På två ställen, och han ska opereras i veckan. Vidrigt.

Många frågetecken och många, många tvivlare. Men FC reser sig alltid. FC kommer alltid igen, och FC säger som Frank Andersson; ” Kuken ska ha sitt”

- Om Sammy skruvade in en hörna i andra halvlek? Tro mig. Det gjorde han.


Matchens sheriff: Henrik Lindahl och Sammy El Abd Hamid
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss