Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
MATCHRAPPORT
FC Stockholm Inter.
5 – 1
Atletico Camelen
Se fler bilder från matchen
En hunkig premiär
fre 2013-12-27 | Simon Brännström

Euforin klappade oss alla hjärtligt på ryggen efter våra 90 premiärminuter mot AC Camelen. Ett soligt Västberga hade fått uppleva fotboll på riktigt. ”Sparka och spring”-matcherna, med ofantliga felpass och för tunga kroppar hade bytts ut mot italiensk propaganda fotboll – Berlusconi hade behövt åtskilliga näsdukar för att torka sina tårar, så otroligt vackert var det.
F.C. Stockhom Internazionale hade äntligen fått debutera i ligan, och det gjorde vi med bravur.


Timmarna innan matchstart var det som vanligt. Trettioåriga män kände sig som elvaåriga småpojkar som precis ska få känna på sitt första bröst. Vi darrade av nervositet och toalettbesöken blev några för många på grund av allt för oroliga magar. Timmarna gick, och snart skulle domaren blåsa igång.

Vi trotsade våra känsliga och rädda små kroppar och steg än en gång ut som ett lag. Publiken och supporterfalangen Gentlemännen mötte oss med jubel. Rädsla och håglöshet skiftade skepnad och nu tog hunkigheten och gåshud över.

Startelvan: 4 – 5 – 1
Brännström
Elfver(C) Björk Jansson Moberg
Lundgren Jonsson Bergdahl Färnqvist Eriksson
Hamrén

Coach: The Special One – Abd El Hamid
Bänk: Persson, Sjölin, Thorsell(skadad), Franzén
Lagledare: Liwing

Medan Brännström stod och solade vid ena stolpen spelade resten av laget ut AC Camelen.
De första 45 minuterna var en fröjd att se. Internazionale vann allt. Förstabollar, andrabollar, höjddueller och garanterat alla närkamper. Trots att AC Camelen hade pantat sina sista burkar för att få fram lite kapital så att de kunde muta domaren, så att han dömde till deras fördel under hela matchen, var segern aldrig hotad.

Vår egen Beckham, Stefan Elfver plöjde stenhårda inlägg, gång efter gång mot borte stolpen och det var bara en tidsfråga innan det historiska målet skulle komma – och som det kom.
Johan Eriksson, med biceps större än Brännströms midja, kommer högst och med en distinkt nick upp i nättaket gör han FC Stockholm Internazionales första seriemål någonsin. Målgesten är det hunkigaste på länge, han signalerar för byte. Love Persson tar hans plats.

Vi trycker på, och vi trycker på, AC Camelen kippar efter andan och står dubbelvikta, Färnqvist har lekstuga, Tony Jonsson kör över allt, Moberg visar prov på att han kan passa med vänsterfoten. När sedan Love Persson trycker in 2-0 efter pass av Lundgren, sprider sig det ett lugn över oss alla. Vi visste då att denna match var vunnen. Innan halvleken är slut hinner Jonsson dribbla av alla i motståndarlaget två, tre gånger om innan han rundar målvakten och lobbar bollen i underribban, hade det blivit mål, då hade inte Tony Jonsson behövt spela fotboll i hela sitt liv igen.

Andra halvlek tar vid där den första slutade, total förnedring. Vår coach, Abd El Hamid, vill se var vår målvakt står(han har haft lite problem i de tidigare matcherna) FC låter Camelen komma till några avslut. Sparven från Minsk, den 30 kilo lätta gymnasten behöver aldrig nämnas igen då vi numera har Buffeln från Stockholm. Hans 120 kilo kändes mer som 40 och var det inte en frilägesräddning var det en TV-save uppe vid krysset.
El Hamid var nöjd, dags att ta tag i matchen igen.

Sjölin och Franzen byts in. För att få tag i matchen går vi in i alla dueller stenhårt. AC Camelen gråter och kvider medan vi fortsätter att springa. Bergdahl visar prov på sin enorma penis, förlåt potential, och trycker in 3-0.
Sen fortsätter det:
Vi spelar ut AC Camelen fullständigt vårt fjärde gör Mattias Lundgren, han dribblar bort några motståndare, rundar målvakten och trycker upp den stenhårt i nättaket.

Björk och Jansson i mittförsvaret har varit fenomenala under hela matchen. De har tagit emot drösar med fula armbågar mot huvudet och dobbar mot lår, men inget kunde stoppa dem. På kanterna höll Moberg och Elfver tätt, och var det någon som försökte komma förbi, blev de brutalt stoppade. Elfver vår kapten, har styrt och ställt likt Napoleon, ingen gick säker om man stod fel.

När sedan Robert Jansson blev extremt fult påhoppad av AC Camelens egna neandertalare brast det för Björk, han hade fått nog. När han gick av planen med ett rött kort i ryggen, hade domaren några sekunder tidigare blivit medveten om att han aldrig ska döma igen, missfostret i AC Camelen var likblek, rädslan var total Andreas Björk hade satt honom på plats. Ett historisk rött kort hade delats ut.

Innan domaren hann blåsa av matchen hade Bergdahl gjort sitt andra, och vårt femte. Mr Nacka Eriksson hade dundrat en boll i underribban och Färnqvist hade dominerat mittfältet.

Slutsignalen gick. Vi hade dominerat. Vi hade vunnit. Vi hade spelat en sagolik, vacker fotboll. Publiken och Gentlemännen samlade sig kring oss. Hade det inte varit en sån kraftig sol, hade vi blivit bländade av alla fotoblixtrar.

Ordförande korkade upp en Cristal -02, saliga och slutkörda lätt vi den torra champagnen svalka våra strupar.

Den förlustfria eran hade fortsatt sin vandring. FC Stockholm Internazionale är nuvarande serieledare i H7J.

Slutresultat:
AC Camelen – FC Stockholm Internazionel 1 – 5

Matchens Hunk: Andreas Björk
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS