top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Örebro Syrianska IF



Örebro Syrianska gästar Kanalplan på lördag där domaren blåser igång matchen kl. 13.00. Det förväntas bli fint väder och därmed en perfekt dag för att ta sig till södra sidan av stan för att se ett hemmaformstarkt FC Stockholm fortsätta jaga viktiga poäng i toppstriden.


MATCHINFORMATION

FC Stockholm - Örebro Syrianska IF

Lördag 7 september 13:00

Kanalplan


TV: Matchen sänds på Ettan Play


Förköp biljetter här: TicketCo

MATCHPARTNER: NIKE

Lördagens matchpartner är en av våra huvudpartners, Nike, som tillika är vår officiella klädleverantör under kommande år.


Nike är ett globalt företag som designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför sportkläder, skor och utrustning. Företaget grundades 1964 i USA av Bill Bowerman och Phil Knight och har sedan dess vuxit till att bli en av världens mest kända varumärken inom sportindustrin. Nike är särskilt känt för sina innovativa produkter, som löparskor och sportkläder, samt för sitt ikoniska "swoosh"-logotyp och slogans som "Just Do It". Förutom att producera sportartiklar sponsrar Nike även många framstående idrottare och lag världen över där några namn bland annat är Kylian Mbappe, LeBron James, Rafael Nadal och även lag som FC Barcelona, PSG, Frankrike, England och Brasilien.


TRUPPSTATUS

Gustav Nyberg är avstängd på grund av att samlat på sig tre gula kort. Marijan Cosic har börjat träna med boll, men är inte redo för att bli uttagen än, kan dröja någon vecka till. I övrigt är alla spelare i truppen tillgängliga för att ta ut till matchtruppen, meddelar assisterande tränaren Adam Larsson.


SPANINGAR

  • Senast lagen möttes var i premiären och då slutade matchen 1-1 efter att FC tappat ledningen genom ett självmål och sedan inte förvaltade sina målchanser för att återta ledningen.

  • FC har visat sig vara starka på hemmaplan där det blivit raka segrar och totalt har det blivit 11 av 12. Därmed har 27 av 30 poäng plockats som hemmalag.

  • Sedan förlusten mot KB har FC tagit tre raka segrar och även hållit nollan i de tre senaste matcherna.

  • Målvakten Simon Eriksson som numera tillhör Elfsborg och är inlånad, har hållit nollan i 7 av 12 matcher i Ettan Norra.

  • I förra omgången lyckades FC knappa in tre poäng på Nordic United och två poäng på Umeå FC. Vilket gör att FC numera ligger två poäng bakom Nordic och tio poäng bakom Umeå.

  • FC har under säsongen visat sig ha en stark defensiv och har släppt in näst minst mål med sina 19 baklängesmål. Det lag som släppt in minst är Umeå som ligger på 18.


TRÄNARKOLLEN


Chefstränare Rikard Norling inför matchen:

"Det blir viktigt inför kommande match att kombinera både den fysiska och psykiska förberedelsen. Vi behöver komma ut absolut fulladdade och kunna fokusera på den nya uppgiften. Jag tror inte att matchbilden kommer skilja sig åt nämnvärt från premiären mot Örebro Syrianska. De har liksom vi sitt spelsätt och inget av lagen har förändrat den sedan i våras. Vi hoppas att vi kan få till det lite bättre denna gång än då. Samtidigt vet vi att motståndaren är bra och kommer göra allt de kan för att stoppa det vi vill med vårt spel."

OM ÖREBRO SYRIANSKA

  • Ligger för närvarande på en 8:e plats i Ettan Norra med 27 poäng.

  • Spelade oavgjort och 0-0 i sin senaste match mot Vasalund IF på hemmaplan.

  • Innan dess hade man plockat två vinster på fem matcher där det blev 6 av 15 poäng. Där en stark 2-1 seger på bortaplan mot Karlstad finns med.

  • Har under sommarfönstret plockat hem fjolårets nyckelspelare Alfred Ajdarevic från KF Vllaznia och även tagit in Milano van den Bos från Villena CF.

  • Samtidigt tappade man viktige mittbacken Amadou Kalabane till Vasalund IF och Moshtaq Ahmadi lämnade då parterna valde att bryta kontraktet.


ÖVRIG INFORMATION

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang, och dit räknas även denna aktuella hemmamatch med FC Stockholm som arrangör. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till matchen. Det innefattar även påsar och genomskinliga väskor. Undantag görs för skötväskor och vid särskilda medicinska behov. Observera att dessa väskor kommer att genomsökas innan inpassering. Kontakta oss gärna på info@fcsthlm.com vid frågor.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (12-18 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr (Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort. Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis.)

Barn (0-12 år): Gratis Säsongskort: Fritt inträde


Betalning

Swish gäller vid betalning på plats, annars rekommenderar vi förköp via TicketCo där du kan betala med kort och Apple Pay. Vi tar ej emot kontanter.

133 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page