Simon Röse
Meyer
2014
Bläddra spelare
Simon Röse Meyer
Simon Röse - en fara för allt och alla

Simon Röse, kom till FC under 2014 från Karlbergs BK i division 2.
Trots att Röse inte är allt för gammal, har en ett målvaktsspel som är otroligt välskolat och moget.

Att Röse väljer FC, känns fantastiskt och med hans offervilja, extrema vinnarskalle kommer FC att höjas oerhört under 2014.

Som målvakt är Röse oerhört reaktionssnabb, bra i luften, och har två fötter som skulle platsa på innermittfältet. Simon är alltså en s.k. modern målvakt.

Förutom att han är oerhört skicklig, har han ett humör på plan som gör medspelare och motspelare rädda. Mest rädd är förmodligen stolparna och vattenflaskorna som gång, efter gång får smaka på Röses hårda dubbar.

Röse kommer garanterat vinna många matcher till FC - framtiden är säkrad!
Simon Röse Meyer
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SENASTE MATCH
KOMMANDE MATCH
vs
Ons 27 mar 19:30
Newroz FC
Stockholms Cup
Stadshagens IP
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna