Stefan
Ostojic
2014
Bläddra spelare
Stefan Ostojic
Stefan Ostojic - Love Lidström arvstagare!

Stefan Ostojic blev klar för FC Stockholm inför säsongen 2020. Ostojic blev Division 2 Södras skyttekung säsongen 2019, med hela 19 mål gjorda. Stefan ansllöt från Newroz FC! Med Love Lidströms välsignelse tog han över nummer 10 och blev en väldigt välkommen pusselbit till säsongen 2020!

Sportchef Stefan Elfver kommenterar:
- Det är ännu en fantastisk fin spelare som vi får in. Först Nobell, och nu Ostojic. Tillsammans med våra nuvarande spelare så har vi nu en extremt stark och spännande offensiv. Ostojic försökte vi redan få in förra året, men då gick vi bet. Att han nu väljer oss känns så sjukt kul och spännande för säsongen. Stefan är en väldigt bra spelare, han har gjort många mål på oss under åren och nu ska han få göra dem åt oss. En hårt arbetande forward som är livsfarlig på fasta situationer, och utanför boxen. Sen är han en väldigt fin kille och passar perfekt in i kategorin av spelare som vi vill jobba med!Stefan Ostojic egna ord om övergången till FC Stockholm:
-Senaste åren har jag hört mycket positiva saker om klubben, dess ambitioner, att alltid sträva efter att vinna - vilket speglar av sig exakt hur jag ser på fotboll.
Jag hoppas kunna bidra med mycket poäng på planen, men ska även dra mitt strå till stämningen i omklädningsrummet, ska nog få gossarna att skratta’
I år förväntar jag mig att vi ska slåss om första platsen, och jag ska göra allt i min makt att hjälpa så mycket som möjligt


Stefan Ostojic
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS