Filip
Bergman
2014
Bläddra spelare
Filip Bergman
Filip Bergman - vackrare än vacker, och bättre än bäst.

Filip Bergman är huvudtränare för FC Stockholm, och blev ansvarig inför säsongen 2016 och division 3.

Filip Bergman har alltid varit ett drömnamn för FC Stockholm. Redan när FC tog steget upp i division 6 så var han ett av de första namnen som skrevs på listan om vi skulle ta in en extern tränare. Då var det bara dimmiga drömmar. När verkligheten kom ikapp och FC kliver upp i division 3 blev drömmen till slut sann.

Daniel Nannskog blev tvungen att kliva åt sidan med tanke på hans jobb hos SVT. Som tur är finns Filip Bergman.

Filip Bergman som spelat i lag som Hammarby, Café Opera, vet vad som krävs för att vinna. Han var tränare senast i Nacka FF och hade ett delat ansvar med Partik Gerrbrand.

Det tog inte många sekunder efter den första träningen att förstå att Filip är FC från topp till tå.
Att ha en som Filip Bergman i sin förening som förstår fotboll, som vet hur du utvecklar spelare och vet vart han vill är verkligen en dröm som blev sann.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss