Filip
Bergman
2014
Bläddra spelare
Filip Bergman
Filip Bergman - vackrare än vacker, och bättre än bäst.

Filip Bergman är huvudtränare för FC Stockholm, och blev ansvarig inför säsongen 2016 och division 3.

Filip Bergman har alltid varit ett drömnamn för FC Stockholm. Redan när FC tog steget upp i division 6 så var han ett av de första namnen som skrevs på listan om vi skulle ta in en extern tränare. Då var det bara dimmiga drömmar. När verkligheten kom ikapp och FC kliver upp i division 3 blev drömmen till slut sann.

Daniel Nannskog blev tvungen att kliva åt sidan med tanke på hans jobb hos SVT. Som tur är finns Filip Bergman.

Filip Bergman som spelat i lag som Hammarby, Café Opera, vet vad som krävs för att vinna. Han var tränare senast i Nacka FF och hade ett delat ansvar med Partik Gerrbrand.

Det tog inte många sekunder efter den första träningen att förstå att Filip är FC från topp till tå.
Att ha en som Filip Bergman i sin förening som förstår fotboll, som vet hur du utvecklar spelare och vet vart han vill är verkligen en dröm som blev sann.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS