Tony
Jonsson
2014
Bläddra spelare
Tony Jonsson
Tony Jonsson - en fotbollspelare som inte bara är snygg

Det var när Tony växte upp som hans far Rolle visste att hans son skulle äga en egen klubb. En klubb som han skulle vara stjärna i. En klubb där Tony spelade med nummer #7 och var en jätte på mittfältet. Vann bollar, sköt mål, dribblade och trixade.
Han visste till och med att Tony skulle rita klubbemblemet. För det var en måndag i mars, 1989, som Tony låg på köksgolvet och ritade med sin favoritkrita (den var röd). Sakta, sakta kröp FC fram, och en klubb var nästan född.

Vad Rolle dock inte visste, var att när Tony var som bäst. När han vann som mest.
Då spelade FC i division 7. Men vad spelar det för roll?
Tony var president. Tony var ibland kapten.
Om Tony inte hade varit så omtänksam och vänlig mot sina medspelare, hade han fortfarande varit den mittfältsdynamo som han är. Men han kände att det var dags att kliva åt sidan, låta lite mindre framgångsrika och mindre snygga spelare få plats i solen.


Så mitt i hans storhet, skyllde han på ålder, och lite sköna skador, någon krycka och annat gott - att här avslutas Tonys superkärriär. Tack sa alla andra spelare i kör. För nu kunde även de skina.

Men vad gör väl det? För Tony är fortfarande president.
Och Tony, han kan fortfarande rita - och är fortfarande snygg.

Så med andra ord kan man säga att Tony är och förblir FC, lite mer för varje dag som går.

Nummer #7 borde hissas - för en bättre sjua en Tony, det finns nog inte.
Tony Jonsson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss