Joel
Rajalakso
2014
Bläddra spelare
Joel Rajalakso
Joel Rajalakso - Bättre än brorsan

Rajalakso blev snabbt en nyckelfigur i Ensköpings SK och gick från pojkfotbollen hela vägen upp till A-laget. Innan flyttlasset gick Allsvenskan och Åtvidaberg. Trots sin unga ålder, gjorde han sex matcher i Allsvenskan. Efter ditt spelade han för Öster, IFK Luleå och Carlstad United i Division I. Efter en skada under säsongen 2018 valde han i fjol att spela i FBK Karlstad för att komma tillbaka så stark som möjligt - nu 2020 är han klar för FC Stockholm och sportchef Stefan Elfver är väldigt nöjd med nyförvärvet.

"Sportchef Stefan Elfver":

"- VI får in en väldigt bra spelare. En spelartyp som vi verkligen har letat efter. Joel har rutin från Allsvenskan men framförallt Division ett så han vet precis vad som krävs för att det här året ska bli succé. Han är en extremt hårt jobbande forward, med en vänsterfot som är löjligt bra. En riktig lagspelare som kommer öppna upp för sina lagkamrater, men han kommer köra slut på våra motståndare med hans kraftfulla spelstil. Sen är jag övertygad om att han kommer kunna göra många poäng för oss. Det ska bli väldigt spännande att se honom i år. Jag är jävligt nöjd att han valde oss. Ska bli kul att se honom i matchen mot Fanna BK så han kan visa vem i familjen som är bäst."

Även Joel är glad att det blev FC och ser framemot säsongen

"- Jag känner ju Eddy Sjöberg rätt så väl, och vi har pratat till och från i ett halvår - att när det nu väl blir Stockholm, så är FC intresserade. Nu passade det perfekt eftersom jag nu i årsskiftet flyttade ”hem” efter åtta års flängande. Sen fick jag en väldigt bra känsla av föreningen, laget och tränarna och känns som det är något kul och spännande på gång!

Jag har läst en del i tidigare presentationer att de lovats en del samba och tunnlar, självinsikten är på sin plats och kan lova att de är inte de ni kommer få se. Däremot kan man förvänta sig ett jävla hårt jobb och någon som sätter laget främst. Sen kryddar jag med ett par mål och en helt okej vänsterfot.

I år kommer jag att förvänta mig ett lag som krigar i toppen, har jävligt kul på vägen och en grym matta på Krillan!"
Joel Rajalakso
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS