Dany
Poles
2014
Bläddra spelare
Dany Poles
Dany Poles - Hunkigaste namnet i FCs historia

Dany Poles anslöt till FC under hösten 2015 när det var fyra matcher kvar av säsongen.
Dany anslöt från division två klubben; Aspudden-Tellus.

När han kom till FC, så beskrev Sportchef, Stefan Elfver övergången;

”Dany är precis den spelartypen som vi har sökt efter. När möjligheten dök upp att vi kunde få över honom till oss så tog vi den direkt. Han är en spelare som höjer intensiteten och vinnarmentaliteten i vilket lag som helst. Jag är fullkomligt säker på att FC inte blir en slutdestination för Poles. Han är så pass bra att om han bara får lite lugn och ro, och en trygg miljö så kan han ta enorma kliv, och försvinna långt upp i systemen”

Danys moderklubb är Fittja IF, men det är i Tellus han fostrades. Det var där han blev den enormt starka centrala mittfältaren som han har utvecklats till. Som 17åring togs han upp i A-laget, i dåvarande division 2 – där startade han 20 av 22 matcher och var en stark bidragande orsak till att Tellus tog en fin placering det året. Senare när Tellus fick ekonomiska problem och slogs ihop med Aspudden, så valde Dany Poles att stanna då han verkligen ville hjälpa sin förening. Därför var han med när de ”startade om” i division 4 som Aspudden-Tellus. En serie de vann genast, och året efter vann de även division 3.

I FC blir Dany en spelare kommer att tillföra arbetskapacitet, han vet vad som gäller i divsion fyra och tre – och han är en fantastiskt duktig fotbollspelare. Precis den typ av karaktär som tränare Daniel Nannskog och Sportchef Stefan Elfver vill se på plan och i FCs trupp.

Namn: Dany Poles
Ålder: 24
Längd: 190 cm
Fot: Höger
Position: Mittfält
Styrkor: Teknik, arbetskapacitet och huvudspel.

Välkommen hem – Dany Poles!
Dany Poles
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss