Andreas
Björk
2014
Bläddra spelare
Andreas Björk
Björk - FCs vilda vildsvin

Herr Björk har varit med sen begynnelsen. När väl FC Stockholm Internazionale hade fötts, växte det upp på Hugo. Herrekiperingen på Sankt Eriksgatan blev FC:s egna klubbhus, och Andreas dess fader.
Det är tack vare Andreas och Hugo Kläder som FC snart även kommer att strosa runt i nya lagkavajer med italienskt snitt.

Förutom en stadig uppväxt har Andreas bidragit på plan.
Detta ”il cinghiale” vet FC att de alltid kan lita på. Hård, elak och inte alls rättvis, vinner han de flesta dueller – och gör alltid sitt yttersta.

Tyvärr försöker han även på några crossbollar för många.

Med åldern följde även tveksamheten, Björk lyckades skylla sin frånvaro på dåliga arbetstider - trots att han sätter sina tider själv.

Under 2013 gjorde inte Björk en enda tävlingsmatch men han satt med på bänken under två.
Något Björk aldrig missar, och som han aldrig kommer att missa är lagfesterna.

2014 kanske inte är året då han spelar mest, men det är året då han kommer tillbaka - skäggigare än någonsin!

Coach Elfver räknar med sitt vildsvin till 100%
Andreas Björk
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss