Joakim
Sjölin
2014
Bläddra spelare
Joakim Sjölin
Joakim Sjölin - gammal är äldst

Joakim Sjölin, FC Stockholms egna bjässe.

Från dag ett fanns han alltid vid FC:s sida. Spelade ingen roll om det handlade om att spela fotboll eller dricka alldeles för många öl på Tudor Arms. Sjölin gjorde allt i sin makt för att få FC att fortsätta växa.

Som mittback eller mittfältsherre gjorde han i sina bästa stunder helgjutna insatser.

Men det var oftast vid sidan av planen som han visade vilken viktig person han var för FC.

Trots åtskilliga missade träningar, och matcher missade aldrig Sjölin en fest, en öl, eller annat umgänge. En sann idol, en hjälte en som FC aldrig glömmer.

Vi vet – och Joakim vet – att så länge FC finns, kommer han alltid att vara med. Dock är hans fotbollsdagar på plan över.

Det blev totalt 5 matcher med laget, innan han kände att han gjorde det bättre vid sidan av.
Till nästa lagfest har Sjölin lovat att dricka mest.
Joakim Sjölin
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss