Niklas
Muhrbeck
2014
Bläddra spelare
Niklas Muhrbeck
Niklas Muhrbeck - baggerslagens mästare

Niklas Muhrbecks fotbollskarriär har alltid handlat om Mariebergs SK. 2008 flyttade han till Jönköping och slutade med fotboll.

När han väl flyttade tillbaka till Stockholm, fick han en förfrågan att bli en av målvakterna för FC Stockholm INternazionale.

Stolt åtog han sig uppdraget.

Det blev totalt 6 matcher med laget, innan han kände att det var dags att sluta på riktigt.
FC glömmer aldrig, och framförallt inte Muhrbecks baggerslag i mål.

En ikon och alltid välkommen.

Till nästa lagfest har Muhrbeck lovat att dyka upp.
Niklas Muhrbeck
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss