Christian
Gerdén
2014
Bläddra spelare
Christian Gerdén
Christan Gerdén - Granit

Hans kropp är byggd som den är karvad ur ädlaste granit! En mumsbit för varje åskadare att vila ögonen på. Varje motståndare, väjde eller lade sig platt på marken när herr Gerdén bjöd upp till närkamp.

Sejouren i FC blev inte särskilt lång, men ändå extremt framgångsrik. Inte en match förlorades, och han tog FC till andra raka ligavinsten.

En stenhård back med lite svårt att passa rätt. Men han försökte alltid, och oftast blev det bra!
FC kommer att sakna vår sten, men vi kommer alltid att minnas hans framgång!
Christian Gerdén
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss