Alberto
Rossi
2014
Bläddra spelare
Alberto Rossi
Alberto Rossi - ett spöke, ett fenomen.

När jag, Alberto Rossi, fick frågan om jag vill snöra på mig skorna och få bära FC Stockholms emblem tvivlade jag inte en sekund. Ett manligt vrål, och jag var klar.

Jag föddes i de södra delarna av Bermondsey, en vacker del av London, min far var en inbiten Millwall supporter sedan barnsben trots att hans far, min farfar, är född i de västra delarna av Berlin och bar Herthas blåa färger varje dag.

När vi invigde The Den 1993, jag, min mor Gloria Rossi, och pappa, förstod jag vad fotboll faktiskt var. Sedan dess har jag varit fast.

Att nu få spela i FC Stockholm, där det engelska, det italienska och det tyska skapar en fotbollskompott utöver något av det vanliga – känner jag att jag hedrar mitt fotbollsblod.
Mamma, pappa och farfar är med mig så fort emblemet trycker över mitt bröst.
Fc Stockholm är mitt och jag är, och kommer alltid att vara FC Stockholm Internazionale.

Alberto Rossi gjorde sina sista matcher under 2013.
2014 satsar han på en annan sport.
Rossi har även de största låren i FCs historia.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS