Alberto
Rossi
2014
Bläddra spelare
Alberto Rossi
Alberto Rossi - ett spöke, ett fenomen.

När jag, Alberto Rossi, fick frågan om jag vill snöra på mig skorna och få bära FC Stockholms emblem tvivlade jag inte en sekund. Ett manligt vrål, och jag var klar.

Jag föddes i de södra delarna av Bermondsey, en vacker del av London, min far var en inbiten Millwall supporter sedan barnsben trots att hans far, min farfar, är född i de västra delarna av Berlin och bar Herthas blåa färger varje dag.

När vi invigde The Den 1993, jag, min mor Gloria Rossi, och pappa, förstod jag vad fotboll faktiskt var. Sedan dess har jag varit fast.

Att nu få spela i FC Stockholm, där det engelska, det italienska och det tyska skapar en fotbollskompott utöver något av det vanliga – känner jag att jag hedrar mitt fotbollsblod.
Mamma, pappa och farfar är med mig så fort emblemet trycker över mitt bröst.
Fc Stockholm är mitt och jag är, och kommer alltid att vara FC Stockholm Internazionale.

Alberto Rossi gjorde sina sista matcher under 2013.
2014 satsar han på en annan sport.
Rossi har även de största låren i FCs historia.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss