Simon
Pittuco
2014
Bläddra spelare
Simon Pittuco
Simon Pittuco - ett italienskt fullblod

Foc Farstas italienare tog steget till FC inför säsongen 2012.
När Johan Moberg tog steget in i ledarstaben lämnade han ett tomrum efter sig på vänsterflanken.

När Pittuco äntrade planen, fyllde han det med bravur.
Simon besitter en fantastisk vänsterfot och med sina offensiva kvalitéer är han en oerhört viktig tillgång i offensiven.

Det blev många poäng under debutåret!

Tyvärr skadade sig Pittuco tidigt under 2013, och missade större delen av säsongen.
Till hösten tog han även till flykten, och emigrerade till hans hemland Italien. Där har han tränat och rehabiliterat sig och kommer 2014 vara starkare än någonsin - tyvärr inte hos FC då det italienska landskapet än en gång får honom att lämna Sverige.Simon Pittuco
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna