Mathias
Benker
2014
Bläddra spelare
Mathias Benker
Mathias Benker - Vitast tänder i FC

Tränare Rebaz Hassan är mycket nöjd över nyförvärvet:
Mathias Benker är precis den typ av spelare och människa som jag vill ha i FC. En spelare som sätter laget först.
Mathias kan spela båda som mittback och högerback vilket gör att vi kommer ha stor nytta av honom den här säsongen.

Utöver dessa egenskaper så kommer han in med sin erfarenhet från högre divisioner. För mig känns det tryggt att få in spelare med dessa erfarenheter och egenskaper. De kommer driva mig och resten av laget framåt och uppåt.

Även sportchef Stefan Elfver håller med Rebas och tillägger:
Precis som Rebaz säger så får vi en spelare med rutin från högre divisioner. Vilket är jäkligt viktigt.
Han har bra säsonger i Västerås och Nyköping bakom sig, så vi är otroligt trygga med att Benker kommer att komma in i laget på ett väldigt bra sätt.
Benker är en extremt hårt jobbande och en väldigt positionssäker mittback som kommer passa väl in i vårt sätt att spela!
Att Mathias även fått väldigt fina referenser av tidigare FC-spelare gjorde inte saken svårare. Det känns helt enkelt fint som fan, att välkomna Benker hem till oss.

Och när Mathias Benker själv ska kommentera övergången:

Jag har hört mycket gott om klubben och jag tror verkligen de har något riktigt bra på gång. Eller vi, har något riktigt bra på gång. Så nu vill jag hoppa på den här resan som klubben har gjort, göra det jag kan för att vi ska ta oss vidare till nästa steg. Uppåt. För det är dit vi ska!

Det är alltid svårt att försöka svara på vad jag själv kan tillföra, men jag kan garantera att jag kommer tillföra kvalité och energi. Både på och utanför plan.

Mina förväntningar på säsongen är stora. Jag hoppas på en rolig säsong och att vi är högt uppe i tabellen mot slutet och slåss om direkt plasten till division 1. Eller vet ni vad. Mina förväntningar är att vi spelar Division 1 2020, och de förväntningarna ska infrias!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss