Hampus
Wulff
2014
Bläddra spelare
Hampus Wulff
Hampus Wulff

Så här blev Hampus beskriven när han blev presenterad för FC Stockholm!
Under 2018 var han en stark bidragande orsak till att FC tog kliviet upp i division 2.


I lördags under matchen mot Älta (5-2) så hade Wulff tagit rollen som det defensiva ankaret på tremannamittfältet. Trots att hans starkaste egenskaper på planen är hans försvarsspel så hindrade det inte Hampus att lyfta blicken, och med en perfekt träff slå en passning som skär igenom allt från 40 meter och fristället Mani Tourang. Hampus Wulff har varit hos oss ett tag - och det är vi väldigt tacksamma för!

Karriären tog fart i Öster där han gick från u19 och u21 hela vägen till A-laget. Trots anbud från USA och College-fotboll så tog han det inte. Istället ville han komma hem och hitta kärleken till fotbollen igen. Han spelade med Gullringen i division 3.

Hampus ville dock högre upp. Tenhult och Husqvarna ville ha honom, men tillslut hamnade han i Linköping City i division 2, 2015.
Därefter tog den civila karriären över - och han flyttade hem till Vimmerby.
Trött på elitsatsning så varvade han ner i division fyra i gamla klubben Gullringen - där han genast blev en viktig kugge.

Nu har han flyttat till Stockholm och efter några få träningar såg ledningen att Wulff är en spelare man vill ha.

Varmt välkommen!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS