Fredrik
Olander
2014
Bläddra spelare
Fredrik Olander
Fredrik Olander - beasåsens mästare

Att ens behöva skriva en sådan här text kring fenomenet: Fredrik Olander Spelande Sportchef i Fc Stockholm Internazionale är skrattretande.
Därför satte sig Fredrik själv framför tangentbordet och beskrev lite snabbt, enkelt och ödmjukt om vem han är:


När min kropp reflekteras i en spegel, eller någon annanstans, så kräver reflektionen att ditt kroppshår ställer sig upp.

Så vacker är jag. Angående fotbollen. Hah! Min hårda men ändå mjuka kropp formades av bearnaisesås.
Det är gott, och det är vackert.

Jag spelar där jag spelar – och när jag spelar så är det jag mot rubb.

Tack vare mig så finns Stockholm Internazionale. Tack vare mig, så finns det mycket. Så enkelt är det.

En bättre mirror-time med Olander, är en fantastisk upptäckt för vem som helst. Att få se mig spela fotboll, är något som inte kan beskrivas, då varken ord eller meningar biter på min existens. Jag är helt enkelt för bra.

Fredrik Olander är även en av tre grundare av klubben.
Fredrik Olander
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna