Anton Sandberg
Magnusson
2014
Bläddra spelare
Anton Sandberg Magnusson
Anton Sandbergs Magnusson - helt enkel ren och skär perfektion

Anton anslöt till FC Stockholm från Örgryte IF, inför säsongen 2016.
En ung och otroligt duktig fotbollsspelare som är alldeles för bra för division 3.

Anton föddes 1993 med fotbollskorna på, som barnbarn till Gösta ”Knivsta” Sandberg och son till Berndt Magnusson som har flest matcher någonsin i BP-tröjan så blev karriärvalet inte särskilt svårt.

Så från barnsben blev han fostrad i den rödsvartrandiga tröjan. Där han genast visade att hans fotbollsgener var av allra bästa sort. Han utvecklades snabbt till att bli en notorisk målskytt.
17 år gammal och året 2011 togs han upp i BPs A-trupp för att se och lära, men Anton visade snabbt att han var att räkna med. Han skulle ta en plats, och debuterade samma år i Superettan.
Under den här tiden var en given i de svenska ungdomslandslagen och gjorde över 22 framträdanden i Blågult.


Daniel Nannskogom värvningen av Anton:

Det här är en Stor värvning! Anton är en forward som brinner för fotbollen! En forward som löper mycket i djupled. Fin avslutsteknik! En kille som kräver mycket av sin omgivning och som ställer stora krav på sig själv. En kille som kommer till oss för att hitta glädjen till fotbollen igen och sätta fart på karriären igen! Anton har på inget sätt gett upp elitfotbollen och det är precis sådana spelare vi vill ha in i FC!
Tidigare klubbar:
- 2010: Brommapojkarna IF (Junior)
2011: Brommapojkarna IF (Superettan)
2012: Brommapojkarna IF (Superettan)
2013: Brommapojkarna IF (Allsvenskan)
2014: Varbergs IF (Superettan)
2015: Örgryte IF (Div 1)
Anton Sandberg Magnusson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS