Mathias
Jung
2014
Bläddra spelare
Mathias Jung
Mathias Jung - Kalmars egna Ballack!

Mathias Jung som är från Kalmar och född 1993 är en otroligt spelskicklig mittfältare, med en fantastisk vänsterfot. Det var just i Kalmar FF som han slog igenom som fotbollspelare. Redan 2009 var han och med och vann Gothia Cup på ett knökfullt Heden. Motståndarna var Paris FC och Jung var matchens gigant.

Han anslöt till FC från KSF Prespa Birlik i Division 2 Östra Götaland, där han tillbringat senaste året. Innan dess var det; IFK Malmö, IFK Berga och Oskarshamns AIK.


Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:


Mathias hade tränat med oss ett tag och vi visste att han bra. Men inte så bra som han visade sig vara efter sin debut. Andra halvlek stod jag bara och skakade på huvudet. För jag förstod knappt vad som hände. Vi är jävligt glada att han valde oss, kul att få se honom spela fotboll med barndomskompisen Max Axelsson också. Jag kan inte sluta tänka på hur lik Jung är Michael Ballack i sin spelstil. Snabb summering: Så jävla kul!


Mathias kommer att spela i tröja nummer #13 och konkurrerar om en plats på mittfältet i FC.

Varmt välkommen hem, Mathias!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SENASTE MATCH
KOMMANDE MATCH
vs
Ons 27 mar 19:30
Newroz FC
Stockholms Cup
Stadshagens IP
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna