Henrik
Lindahl
2014
Bläddra spelare
Henrik Lindahl
Henrik Lindahl - den bittra av de bittra

Henrik kom till FC Stockholm Internazionale år 2012.

När han har spelat har han övertygat stort och varit en av de orsaker till att FC Stockholm är ett så pass skickligt defensivt lag. En enorm kraft och mycket fin högerfot.

Henrik spelar oftast mittback, men med hans passningsskicklighet används han även som ytterback.

FC Stockholm Internazionale är extremt nöjda med Henrik, trots att han lyser med sin frånvaro relativt ofta. Eller nästan alltid.
Tyvärr gick han sönder i division 5, när hans ben bryskt blev avsparkat.
En tuff period, och pågrund av mycket jobb lyckades han aldrig att få livspusslet att gå ihop med fotbollen.

Henrik Lindahl
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna