Alan
Arslan
2014
Bläddra spelare
Alan Arslan
Alan Arslan - en sann general

Alan Arslan har fyllt 24 år, och är uppväxt på södra sidan av stan. I år blir det hans sjätte raka säsong i division 2. I fjol spelade han i Newroz och var en given startspelare i laget som slogs om avancemang till division 1. Innan dess har han spelat i IFK Stockholm och Aspudden Tellus.

Arslan är en väldigt spelskicklig mittback som gillar att spela fotboll längs marken. Hans främsta egenskap är hans spelförståelse. Tidigare i år så vann han SM-silver med Hammarby i Futsal.

Sportchef Stefan Elfver kommenterar övergången:
" - Det känns oerhört bra att få in Arslan till FC. Efter att både Jimmie Engqvist och Heradi Simba lämnat så har vi velat ta in en till mittback. När vi fick höra att det fanns chans att vi kunde knyta till oss Arslan ville vi få det klart så fort som möjligt. Han gick in i startelvan direkt, och visade att han vill stanna där. Han var väldigt bra i sin debutmatch, med sin snabbhet och spelförståelse. Han tog kommandot direkt och styrde sina lagkamrater på ett väldigt naturligt vis. Han kommer bara att bli bättre ju mer han får växa in i FC-kostymen"


Alan Arslan berättar själv om varför han valde FC:
"- Fått höra tidigare om FCs framtåg i seriesystemen, vilket är imponerande. FC verkar vara en familjär klubb med sköna killar. Deras ambitioner bemöter mina och det är framför allt därför jag valde att skriva på. Jag förväntar mig att vi ger hundra varje match och är med och slåss i toppen. Jag hoppas att så många som möjligt kommer ner och stöttar oss mot 3 poäng"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS