Marwan
Bahada
2014
Bläddra spelare
Marwan Bahada
Marwan Bahada - snabbast och en underbar personlighet!

Marwan Bahada (Fd. Badar) är klar för FC Stockholm! Den yviga yttern har redan debuterat i träningsmatchen mot IFK Lidingö där han mycket vackert satte 2-1 i den andra halvleken. Badar ansluter från FOC Farsta, men det är IFK Haninge som han har spenderat mest tid – och där blomstrade han! Marwan som är född 1998 var en av IFK Haninges absolut bästa spelare andra året efter de gått upp i Division II. Som 19 åring svarade han för 12 mål som yttermittfältare.

Stefan Elfver, Sportchef i FC Stockholm:
Direkt när Marwan kom in till oss, på första träningen så visade han sin spets. Det är en väldigt snabb ytterforward som är duktig en mot en. Han kommer att bidra med mycket mål, vilket vi redan sett i träningsmatchen – men även från hans tid i IFK Haninge. Utöver det så är nog Marwan en av de absolut finaste människorna vi har haft i FC. Han har en fantastisk karaktär och underbar person. Nu hoppas jag innerligt att hans kurva fortsätter uppåt och vi kan hjälpa honom att nå hans stora potential. Marwan blir väldigt spännande att följa kommande år.

Marwan "Marwiesta" Bahada kommenterar övergången:
I fjol spelade jag i division tre, efter mina år i IFK Haninge. Jag hade ett bra år personligen men känner att jag har väldigt mycket mer att ge, och vill fortätta utvecklas och spela högre upp. Att komma till FC känns som en perfekt lösning då ambitionen och seriositeten speglar mig själv om hur jag ser och tänker fotboll.
Personligen så ska jag se till att bidra med min teknik, fart och mål. Nu vill jag bara att säsongen ska dra igång, och jag ska göra allt jag kan för att FC ska bli ett division ett-lag 2021.

Varmt välkommen Marwan!
Marwan Bahada
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS