Mårten Nordbeck
2014
Bläddra spelare
Mårten Nordbeck
Mårten Nordbeck

Mårten Nordbeck är en fantastisk fotbollspelare, och är vänsterback i FC.
Farlig framåt och otäckt stabil bakåt!
2018 vann han årets Playerpris

Årets PlayerPris utses till den spelare som tagit flest poäng under säsongen på träningarna. Tränarna Pouria och Patrik har under hela säsongen delat ut poäng till spelare, och den spelare som tog flest var ingen mindre än Mårten Nordbeck!

Sportchef Stefan Elfver kommenterar priset, och Mårten följande:

Att Mårten vann priset förvånar nog ingen. En bättre vänsterback tror jag det är svårt att finna i dessa divisioner. En fantastisk kille utanför planen och en gigant på. Med hans vänsterfot så skapar han mängder med målchanser, vare sig det är att knorra in en frispark från 40 meter eller geniala framspelningar.
Känns helt enkelt riktigt rättvist att han vann årets Player. Ska bli spännande att se hur han utvecklas i division 2 nu.

Stort grattis Mårten!
Mårten stod för fyra assist och två grymma mål på sina 14 matcher under årets säsong! Klass rakt igenom!

Dock stod det inte klart förrän i sista omgången om vem som skulle ta hem priset. För den evigt kämpande och krigande hjälten Farid Hafsia hade haft ledningen under i stort sett hela året - och enligt Mårten så borde de dela på priset.
Farre avfärdar det som den tävlingsmänniska han är utan svarar istället!
- Nästa år håller jag ledningen hela vägen in till mål! Stort grattis Mørgan.
Mårten Nordbeck
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss